Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Sylvanian Families Městský dům se světly a příslušenstvím D

4,5 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Sylvanian Families Městský dům se světly a příslušenstvím D

V Sylvanian dedinke bývajú zvieratká, ktoré tu majú svoje krásne domčeky. Tento mestský dom so svetlami a príslušenstvom (D) je naozaj nádherný - má dve poschodia, terasu s otváracími dverami a trávnik na hranie pred domom. V hornom poschodí možno navyše posúvať priečku a meniť tak veľkosť izbičiek. Úžasné je, že keď sa zotmie, stačí zapnúť spínače na stenách izieb a dom sa rozžiari svetlami. Táto špeciálna edícia ponúka okrem domčeka aj príslušenstvo - dve figúrky veveričiek (mamička a sestrička), písací stôl so stoličkou, klavír sa stoličkou, kuchynku, jedálenský stôl so štyrmi stoličkami a sporák s panvičkou.

Kľúčové vlastnosti nábytku Sylvanian Families - Mestský dom so svetlami a príslušenstvom D

  • Domček pre deti značky Sylvanian Families
  • Dvojposchodový domček s terasou, svietiacimi svetlami a bonusovým príslušenstvom
  • So zábradliami a schodiskom možno variabilne hýbať
  • Príslušenstvo D: 2 figúrky zvieratiek, stolík so stoličkou, klavír sa stoličkou, kuchynka, jedálenský stôl a stoličky, sporák s panvičkou
  • Krásny dizajn, nostalgický nádych
  • Hranie s hračkami Sylvanian Families rozvíja v deťoch sociálne zručnosti, podporuje zdravú hru, rozvoj myšlienok a emócií
  • Vhodné pre deti od 3 rokov
  • 2 AA batérie nie sú súčasťou balenia

Hračky Sylvanian Families

Hračky tejto kolekcie sú vyrábané už od roku 1985 a milujú ich deti z celého sveta. Príroda, rodina a láska, to je základným konceptom všetkých týchto hračiek. V Sylvanian dedinke žijú všetky zvieratká v blízkosti prírody, dieťa si môže vytvárať rôzne príbehy a rozvíjať tak fantáziu, myslenie a sociálne zručnosti. V Sylvanian dedinke nájdete domy, obchody, nábytok, doplnky a zvieratká - všetko vyrobené a premyslené do najmenšieho detailu. "Evergreenovou" hračky ponúkajú malým dievčatkám rovnaké možnosti, aké majú u hraní s bábikami a navyše podporujú zdravú hru.

Rozmery:
80 × 35 × 20 cm

Parametre a špecifikácia

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie
Typ batérií AA
Počet batérií 2 ks

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Výška hračky

Výška hračky 35 cm

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie
Typ batérií AA
Kód:  HRAjd0620
Produktové číslo:  8711915027465

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08