Obnoviť stránku

Sylvanian Families - Karavan

5 6 hodnotení
84,90 €

Sylvanian Families - Karavan

Na výlet sa chce teraz vydať celá rodina aj s priateľmi! Priestranný karavan ponúka veľa úložného priestoru pre všetko, čo na takýto výlet môžete potrebovať. Vďaka vyklápaciemu vrchnému dielu zostalo miesto dokonca aj na dve postieľky, kam sa môžu unavené figúrky uvelebiť. Plne vybavená kuchynka, obývacia izba i toaleta lákajú na dlhé vychádzky v ústrety novému objavovaniu, pretože s trochou fantázie sa dá prežiť čokoľvek.

Kľúčové vlastnosti

  • Súprava obsahuje veľké množstvo úžasných doplnkov
  • Strechu i bočnú stenu karavanu možno odklopiť a vytvoriť tak ďalší priestor
  • V podlahe je umiestnený úložný priestor
  • Miestnosti sú plne vybavené
  • Skvele rozvíja detskú fantáziu a predstavivosť

S karavanom za dobrodružstvom

S plne vybaveným karavanom deti prežijú veľa zábavy a len tak ich neomrzí. Súprava totiž obsahuje 42 detailne spracovaných doplnkov vrátane kuchynských potrieb, periniek do postelí, žehličky, stolových hier a mnoho ďalších doplnkov. Okrem odklápacej steny má karavan aj pohyblivú bočnú stenu, za ktorou sa skrýva útulná kuchynka. A pretože aj na cestách je potrebné dávať si pozor na svoje veci, do podlahy bola umiestnená tajná skrýša na tie najväčšie poklady.

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky slovenské zákonné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode s CE.

Rozmery:
46 × 34,5 × 20,5 cm

Odporúčaný vek:
3+

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Výška hračky

Výška hračky 20,5 cm

Vlastnosti

Druh Doplnkové predmety
Použitie Na hranie, Zberateľské
Materiál Plast

Poznáte z

Poznáte z Sylvanian Families
Kód:  HRAif1560
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5054131050453

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01