Obnoviť stránku

Sylvanian Families Hausbót

5 1 hodnotení

Sylvanian Families Hausbót

V Sylvanian dedinke žijú zvieratká, ktoré tu majú svoje krásne domčeky. Deti sa s rodičmi môžu hrať doma, na záhradke alebo zájsť na pláž, kde kotví ich hausbót. S ním sa môžu doplaviť kamkoľvek, kam len budú chcieť. Ak sa budú chcieť baviť vo vode, stačí rozložiť bočný diel hausbótu. Súprava obsahuje viac ako 50 doplnkov – napríklad bazén, šmýkačku do vody, ležadlá, loďku, riad, potraviny a mnoho ďalšieho.

Kľúčové vlastnosti nábytku Sylvanian Families – Hausbót

  • Hausbót značky Sylvanian Families
  • Balenie obsahuje viac ako 50 doplnkov pre opaľovanie, rybárčenie, zábavu vo vode či relaxáciu
  • Krásny dizajn, nostalgický nádych
  • Hranie s hračkami Sylvanian Families rozvíja v deťoch sociálne zručnosti, podporuje zdravú hru, rozvoj myšlienok a emócií
  • Figúrky zvieratiek nie sú obsahom balenia
  • Vhodné pre deti od 3 rokov

Hračky Sylvanian Families

Hračky tejto kolekcie sú vyrábané už od roku 1985 a tešia sa priazni detí po celom svete. Príroda, rodina a láska – to je základný koncept všetkých týchto hračiek. V Sylvanian dedinke žijú všetky zvieratká v blízkosti prírody, dieťa si tak môžu vytvárať rôzne príbehy a rozvíjať tak fantáziu, myslenie a sociálne zručnosti. V Sylvanian dedinke nájdete domy, obchody, nábytok, doplnky a zvieratká. Všetko je pritom vyrobené a premyslené do toho najmenšieho detailu. ,,Evergreenové“ hračky ponúkajú malým dievčatkám rovnaké možnosti, aké majú pri hraní sa s bábikami.

Rozmery:
65 × 35 × 20 cm

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Výška hračky

Výška hračky 19 cm
Kód:  HRAjd0471
Produktové číslo:  5054131052068

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07