Obnoviť stránku

Sylvanian Families Detské Ruské koleso

Príslušenstvo k tovaru

Sylvanian Families Detské Ruské koleso

V Sylvanian dedinke bývajú zvieratká, ktoré majú rady zábavu. A veľa zábavy si užijú práve na detskom ruskom kolese. Kto sa zvezie ako prvý? Ruské koleso roztočíte pomocou bielej kvetinky na zadnej strane kolotoča. Pridajte detský kolotoč s lietadielkami a vytvorte pre svoje zvieratká zábavný park. Súčasťou hernej sady je rozkošný pudlík vyrobený z plastu, ktorý je potiahnutý hebkým plyšom. Herný set Detské ruské koleso od Sylvanian Families je vyrobený z plastu. Zviezť sa môžu hneď tri zvieratká v krásne farebných gondolách s otváracími dvierkami. Hračka rozvíja u detí fantáziu a je vhodná pre deti od troch rokov. 

Kľúčové vlastnosti herného setu Sylvanian Families Detské ruské koleso

  • Detské ruské koleso značky Sylvanian Families
  • Ruské koleso je vyrobené z plastu v príjemných farbách
  • Hranie s hračkami Sylvanian Families učí deti sociálnemu cíteniu, rozvíja ich fantáziu a emócie
  • Súčasťou hernej sady je figúrka Baby Pudel
  • Herný set Sylvanian Families Detské ruské koleso je vhodné pre deti od troch rokov

Hračky Sylvanian Families

Hračky kolekcie Sylvanian Families sú vyrábané už od roku 1985 a milujú ich deti z celého sveta. Príroda, rodina a láska – to je základným konceptom všetkých týchto hračiek. V Sylvanian dedinke žijú všetky zvieratká v blízkosti prírody. Vaše dieťa si s nimi môže vytvárať rôzne príbehy a rozvíjať tak svoju fantáziu, myslenie a sociálne zručnosti. V Sylvanian dedinke nájdete domy, obchody, nábytok, doplnky a zvieratká – všetko vyrobené a premyslené do najmenšieho detailu. „Evergreenové“ hračky ponúkajú malým dievčatkám rovnaké možnosti hrania, ako majú pri hraní sa s bábikami, a navyše podporujú aj zdravý spôsob hry. 

Obsah balenia:
2× polkruh kolesa
3× gondola
1× stredový stĺp
2× základňa
1× otočný kvietok (na roztočenie gondoly)
1× baby pudel

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov
Kód:  HRAif13990
Produktové číslo:  5054131053331

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19