Obnoviť stránku

Sylvanian Families Detské hradné ihrisko

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Sylvanian Families Detské hradné ihrisko

Je vaše dieťa hravé a tvorivé? Tak to si iste zamiluje budovanie dedinky Sylvanian Families! Detské hradné ihrisko s rozkošným Baby Chocolate zajačikom upúta malé deti k hre na dlhé hodiny. Zajačik je potiahnutý príjemným semišom a na hru si obliekol slušné nohavice. Na hradnom ihrisku je pripravená šmýkačka, pieskovisko, rebrík a hradná výhliadka. Spojením Detského ihriska s Detskou hradnou škôlkou (predajná samostatne) vznikne veľké hradné ihrisko plné nových možností a doplnkov k hre. Sylvanian Families je vyrobená z plastu v pastelových farbách, podporuje zdravú hru, ktorá pomáha rozvíjať fantáziu a emócie detí od 3 rokov.

Kľúčové vlastnosti hernej súpravy Sylvanian Families – Detského hradného ihriska

  • Figúrka Baby Chocolate zajačik je potiahnutá semišom
  • Postavičku je možné prezliekať
  • Detské hradné ihrisko ponúka šmýkačku, pieskovisko, rebrík a hradnú vežu
  • Prispieva k zdravému vývoju detí
  • Vyrobené z plastu v pastelových farbách
  • Pre deti od 3 rokov

Sylvanian Families

Postavičky Sylvanian Families sú spoločníkmi malých detí od roku 1 985 a stali sa obľúbenými na celom svete. Postavičky boli predlohou pre vytvorenie videohier a animovaných rozprávok.Postavičky Sylvanian Families sú milé zvieratká, ktoré žijú v rodinách. Zvieratká majú svoje doplnky a vybavenie, ktoré je možné dopĺňať a kombinovať. Pri hre neexistujú žiadne pravidlá, dieťa si tak za pomoci vlastnej fantázie a predstavivosti vytvorí vlastný svet, ktorý prispieva k jeho zdravému vývoju.

Rozmery balenia:
21 × 15 × 6,5 cm


Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov
Kód:  HRAif13989
Produktové číslo:  5054131053195

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11