Obnoviť stránku

Sylvanian Families Dedinská klinika

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sylvanian Families Dedinská klinika

Ale nie, vaše Sylvanian Families zvieratko je choré? Nebojte sa a utekajte s ním na kliniku. V Sylvanian dedinke samozrejme jedna taká je. Je to tá pekná budova v jemných pastelových farbách. Posaďte postavičku do čakárne a vyčkajte až vás sestrička zavolá k lekárovi. To vaše zvieratko iste poslúchne fonendoskopom a predpíše nejaké lieky, aby bolo malému pacientovi čoskoro lepšie. Postavte Sylvanian figurkám ordináciu tak, ako sa vám bude páčiť. 

Kľúčové vlastnosti hernej súpravy Sylvanian Families Vidiecka klinika

  • Budova kliniky kompatibilná s ostatnými stavbami Sylvanian Families
  • Súprava obsahuje 45 kusov doplnkov a nálepiek
  • Pekne prepracované detaily doplnkov
  • Balenie neobsahuje figúrku
  • Alternatíva k hre s bábikami
  • Hra podporuje u detí rozvoj emócií a jemnej motoriky
  • Fantázii pri hraní príbehov sa medze nekladú

Dedina Sylvanian Families

Japonské postavičky Sylvanian Families vznikli už v roku 1985 a hneď si ich obľúbili deti na celom svete. Pôvodne išlo o rodinky lesných zvierat, postupne pribúdali aj iné druhy ako mačky, psy, tučniaky, opice a ďalšie. Existuje mnoho zvieracích zoskupení a nespočetné množstvo doplnkov, ktoré je možno každej mini rodinke zaobstarať. Počnúc domčekmi s autami, končiac všetkými nenahraditeľnými doplnkami.

Kód:  HRAjd0425
Produktové číslo:  5054131050965

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07