Obnoviť stránku

Svetielkovanie v tme

4,1 6 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
20,90 €

Svetielkovanie v tme

Experimenty so svetlom sú veľkou zábavou pre malých aj veľkých nadšencov, ktorí si chcú overiť svoje znalosti základnej chémie. Deti budú nadšené z experimentálnej súpravy Svetielkovanie v tme, vďaka ktorej sa dostanú k zábavnému tvoreniu v noci svietiacich objektov. Súprava je vhodná pre všetky deti od 8 rokov a pomôže im objaviť nové zákonitosti sveta, v ktorom sa pohybujú. Zábavnou formou získajú poznatky z chémie aj fyziky a naučia sa veľa nových vecí. 

Kľúčové vlastnosti experimentálnej súpravy Svetielkovanie v tme

  • Vhodné pre deti od 8 rokov
  • Súprava obsahuje 8 pripravených experimentov
  • Súčasťou experimentálnej súpravy sú všetky pomôcky
  • Zábavná forma učenia fyziky a chémie

Zhasíname!

Súčasťou experimentálnej súpravy Svetielkovanie v tme sú všetky pomôcky, ktoré budete na výrobu potrebovať. Užite si večer v spoločnosti chemických procesov a dajte priechod svojej fantázii. V balení nájdete napr. vodné sklo, akrylovú farbu, kukuričný škrob, šablóny, tégliky či lepidlo. Pomocou týchto vecí ľahko dosiahnete výsledky z dohromady 8 predpripravených experimentov. Stačí postupovať podľa návodu a sledovať fascinujúce výsledky. Tak zhasíname!

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 8 rokov
Kód:  HRApta0451
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4823076124298

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17