Obnoviť stránku

Superfarmár cestovný

5 6 hodnotení
6,71 €

Superfarmár cestovný

Superfarmár je obľúbená logická hra pre celú rodinu. Jej tvorcom je významný matematik Karol Borsuk. Pravidlá hry nútia hráča počítať, predvídať, plánovať a kalkulovať s rizikami. Staňte sa riadnym farmárom, chovajte domáce zvieratá a snažte sa svoje rozširujúce sa stádo chrániť pred hrozbou líšky a vlka. Našťastie môžete 6 králikov vymeniť za jednu ovcu alebo za malého psa, ktorý dokáže stádo ochrániť. Táto jedinečná hra učí deti logickému a strategickému mysleniu. Navyše oceníte malé praktické balenie na ukrátenie dlhých ciest alebo napríklad daždivých dní na dovolenke.

Parametre a špecifikácie:

Počet hráčov:
2 – 6

Obsah balenia:
2 rôzne 12-stranné kocky
128 kartičiek s obrázkami zvierat
Tabuľka
Pravidlá hry

Odporúčaný vek:
7+

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Parametre a špecifikácia

Typ produktu

Typ produktu Dosková hra

Základné

Hrateľnosť Základná hra
Minimálny počet hráčov 2
Maximálny počet hráčov 6
Dĺžka hry 15 min

Jazyk

Jazyk Čeština

Žánre a herné mechaniky

Žáner Detská
Subžáner (téma) Zvieratá

Čo musíte vedieť

Vhodné od 7 rokov
Kód:  HRAa1602
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5900221020489

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03