Obnoviť stránku

Stil Teen Identity II

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Stil Teen Identity II

Vybavte vašu ratolesť do nového školského roka parádnym batohom v atraktívnom dizajne Stil Teen Identity II. Tento školský batoh vás nadchne predovšetkým svojim vysoko kvalitným vyhotovením, odľahčeným materiálom s priedušným vystužením a ergonomicky tvarovaným chrbtom so širokými popruhmi. Batoh Stil Teen Identity II má aj ďalší rad vychytávok, ktoré starší žiaci a študenti rozhodne ocenia. Ako napríklad reflexné prvky, funkčné členenie komôr s vreckom na notebook alebo vodoodolnosť. Zároveň batoh Stil spĺňa všetky nároky na bezpečné, pohodlné a zdravé nosenie.

Kľúčové vlastnosti školského batohu Stil Teen Identiy II

  • Školský batoh s ergonomicky tvarovaným 3D chrbtovým systémom
  • So širokými nastaviteľnými popruhmi a priedušným vystužením
  • Odolný, ľahký, pevný a vodoodolný materiál
  • Dostatočný priestor s praktickou organizáciou vreciek
  • Batoh Stil Teen Identity II v štýlovom dizajne
  • Určený pre žiakov 2. stupňa a študentov

Pre zdravé, pohodlné a bezpečné nosenie

Batoh STIL v modernom dizajne Space má ergonomicky tvarovaný 3D chrbtový systém, ktorý spolu s priedušným materiálom a širokými ramennými popruhmi, zaisťuje maximálne pohodlie aj pri celodennom nosení. Navyše vďaka odľahčenému materiálu, váha batohu nepresahuje 1 kg, a je tak minimálnou záťažou pre detský chrbát. Pre bezpečnejšiu cestu do školy je batoh Stil vybavený radom reflexných prvkov.

Šikovne vyriešený úložný priestor batohu Stil

Systém úložného priestoru batohu Stil Identity II je naozaj starostlivo premyslený a bez obáv naplní aj náročné požiadavky teenagerov. Batoh Stil má praktické rozdelenie do 3 komôr, vrátane priehradky na notebook  jedno veľké vrecko, vrecko s organizérom a malé predné vrecko. Bezpečne tak pojme všetky študijné materiály, pomôcky a ďalšie nevyhnutnosti. Po bočných stranách batohu Stil nechýbajú vrecká na fľašu s pitím a iné drobnosti, ktoré treba mať pri ruke. Pre ľahšiu manipuláciu má batoh pevné pútko a zips s dlhým tiahlom.

Parametre a špecifikácia

Využitie

Využitie Školské

Výbava

Popruhy Nastaviteľné popruhy
Vlastnosti a výbava Reflexné prvky, Anatomicky tvarovaný chrbát, Vystužený chrbát

Rozmery (V × Š × H)

Výška 47 cm
Šírka 34 cm
Dĺžka/hĺbka 20 cm

Čo musíte vedieť

Vhodné od 10 rokov

Aktovky, batohy, tašky

Hmotnosť 0,9 kg
Objem 25 l
Kód:  HRAif9485
Produktové číslo:  8591577047304
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08