Obnoviť stránku

Stil Teen Harmony

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Stil Teen Harmony

Vybavte vašu ratolesť do nového školského roka parádnym batohom v atraktívnom dizajne Stil Teen Harmony. Tento školský batoh vás nadchne predovšetkým svojim vysoko kvalitným vyhotovením, odľahčeným materiálom s priedušným vystužením a ergonomicky tvarovaným chrbtom so širokými popruhmi. Batoh Stil Teen Harmony má aj ďalší rad vychytávok, ktoré starší žiaci a študenti rozhodne ocenia. Ako napríklad reflexné prvky, funkčné členenie komôr s vreckom na notebook alebo vodoodolnosť. Zároveň batoh Stil spĺňa všetky nároky na bezpečné, pohodlné a zdravé nosenie.

Kľúčové vlastnosti školskej tašky Stil Teen Harmony

  • Školský batoh s ergonomicky tvarovaným 3D chrbtovým systémom
  • So širokými nastaviteľnými popruhmi a priedušným vystužením
  • Odolný, ľahký, pevný a vodoodolný materiál
  • Dostatočný priestor s praktickou organizáciou vreciek
  • Batoh Still Teen Harmony v štýlovom dizajne
  • Určený pre žiakov 2. stupňa a študentov

Pre zdravé, pohodlné a bezpečné nosenie

Batoh STIL v modernom dizajne Harmony má ergonomicky tvarovaný 3D chrbtový systém, ktorý spolu s priedušným materiálom a širokými ramennými popruhmi, zaisťuje maximálne pohodlie aj pri celodennom nosení. Navyše vďaka odľahčenému materiálu, váha batoha nepresahuje 1 kg, a je tak minimálnou záťažou pre detský chrbát. Pre bezpečnejšiu cestu do školy je batoh Stil vybavený radom reflexných prvkov.

Šikovne vyriešený úložný priestor batoha Stil

Systém úložného priestoru batoha Stil Harmony je naozaj starostlivo premyslený a bez obáv naplní aj náročné požiadavky teenagerov. Batoh Stil má praktické rozdelenie do 3 komôr, vrátane priehradky na notebook - jednu veľkú kapsu, vrecko s organizérom a malé predné vrecko. Bezpečne tak pojme všetky študijné materiály, pomôcky a ďalšie nevyhnutnosti. Po bočných stranách batoha Stil nechýbajú vrecká na fľašu s pitím a iné drobnosti, ktoré treba mať po ruke. Pre ľahšiu manipuláciu má batoh pevné pútko a zips s dlhým úchytom na ťahanie.

Parametre a špecifikácia

Využitie

Využitie Školské

Výbava

Popruhy Nastaviteľné popruhy
Vlastnosti a výbava Reflexné prvky, Anatomicky tvarovaný chrbát

Rozmery (V × Š × H)

Výška 47 cm
Šírka 33 cm
Dĺžka/hĺbka 16 cm

Čo musíte vedieť

Vhodné od 10 rokov

Aktovky, batohy, tašky

Hmotnosť 0,8 kg
Objem 25 l
Kód:  HRAif9446
Produktové číslo:  8591577047281
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01