Obnoviť stránku

Step by Step Popstar

Príslušenstvo k tovaru

Step by Step Popstar

Vynikajúca súprava školského vybavenia pre malého prváčika. Chcete, aby vaše dieťa malo peknú, štýlovú školskú tašku so zaujímavými doplnkami a hlavne, aby taška prospievala jeho zdraviu? Súprava obsahuje aktovku, peračník, puzdro, peňaženku a vrece na prezuvky alebo cvičebný úbor. Aktovka je pohodlná, ľahká a dobre sa nosí.

Pevné dno aktovky zaisťuje dobrú stabilitu a spodok chráni pred vlhkom a špinou. Aktovka má ergonomicky tvarovaný chrbát a čalúnené popruhy, pri ktorých môžete nastaviť výšku i dĺžku. Čalúnenie je z priedušného materiálu, ktorý spolu s ventilačnými drážkami zaručuje správne prúdenie vzduchu. Vďaka ľahkej, ale pevnej konštrukcii aktovka dobre drží tvar. Taška má odnímateľný hrudný popruh a tiež kovový zámok s odrazkou. Popruhy majú značkové reflexné prvky Reflexite, čo zlepšuje viditeľnosť a bezpečnosť vášho dieťaťa. Samozrejmosťou je háčik na zavesenie aktovky.

Kľúčové vlastnosti

  • 5-dielna súprava – aktovka, peračník, puzdro, vrece a peňaženka
  • Ergonomicky tvarovaný chrbát
  • Certifikát AGR
  • Značkové reflexné prvky Reflexite
  • Ľahká, ale pevná a pružná konštrukcia
  • Tepelne izolované predné vrecko
  • Dobre drží tvar
  • Správna cirkulácia vzduchu

Certifikát pre zdravý chrbát

Školská taška disponuje certifikátom AGR. Tento certifikát udeľuje nezávislá komisia odborníkov z rôznych lekárskych odvetví a nie zástupcami priemyslu, ktorí často obhajujú svoje záujmy na úkor objektívnych záverov a zistení. Certifikát zaručuje, že daný výrobok má preukázateľný pozitívny vplyv na zdravie chrbta a chrbtice. 

Úložný priestor aktovky

Aktovka má jednu prehľadnú komoru a vnútri priehradku na ťažšie predmety, aby bolo zaistené správne rozloženie hmotnosti a tiež karabínu na kľúče. Pre lepší prehľad v taške sú na veku gumičky na upevnenie peračníka. Aktovka má 2 bočné vrecká na zips, ktoré môžete ešte rozšíriť. Na prednej strane je vrecko na zips, ktoré je tepelne izolované. Môžete ho využiť pre teplé alebo studené jedlo a pitie. 

Ďalšie vybavenie

Peračník sa zapína na zips, je plne vybavený a obsahuje značkové ceruzky Lamy – 7 silných trojhranných nelámavých pasteliek, 12 tenkých trojhranných pasteliek, ceruzku, rovné pravítko, trojuholník, gumu, dvojité strúhadlo a rozvrh hodín.

Šikovné puzdro so zapínaním na zips sa hodí na uloženie ďalších školských pomôcok – pera, nožníc, lepidla a ďalších.

Peňaženka má šnúru na krk, veľkú priehradku na bankovky, vrecko na zips na mince, priehradky na karty a priehľadné vrecko na preukážku.

Vrece na prezuvky alebo cvičebný úbor sa zatvára utiahnutím šnúrky a na prednej strane má vrecko na zips.

Parametre

Rozmery vonkajšie:
23,5 × 33 × 38,5 cm

Rozmery vnútorné:
17 × 27 × 30 cm

Hmotnosť:
1,2 kg

Objem tašky:
20 l

Objem hlavného priestoru:
16 l

Objem bočného vrecka:
3 l

Objem predného vrecka:
1 l

Materiál:
Polyester

 

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 6 rokov

Školská súprava

Obsah školskej súpravy Aktovka, Vybavený peračník, Vrecko na topánky/cvičebný úbor, Puzdro, Peňaženka

Peňaženka

Zapínanie Suchý zips
Ďalšie vlastnosti Priehradka na mince, Priehradky na legitimácie, Priehradky na platobné karty a doklady

Peračník

Vybavenie Bez vybavenia
Kód:  HRAif0896
Produktové číslo:  4047443321602
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03