Obnoviť stránku

Krok za krokom Kvetinový sen

Príslušenstvo k tovaru

Krok za krokom Kvetinový sen

Dobre navrhnutá kvetinová sada obsahuje všetko, čo vaša malá holka potrebuje v škole - batoh, pero, puzdro, peňaženku a tašku. 
Batoh má bedrový pás, ktorý zaisťuje pohodlné nosenie a dokonca aj nakladanie na zadnej strane. Vankúšik je vyrobený z príjemného a priedušného materiálu a je tiež veľmi ľahký hliníkový profil, ktorý drží svoj stabilný tvar. Pre väčšie pohodlie, nastaviteľné ramenné popruhy a ďalší popruh okolo hrudníka. Batoh má magnetický uzáver, ktorý zaisťuje jednoduché otváranie a zatváranie a reflexné prvky pre maximálnu bezpečnosť detí. Spodok batohu má tvarované nohy, ktoré ho chránia pred vlhkosťou a nečistotami. 
Penal je vybavený ceruzkami značky Lyra a inými školskými pomôckami. Konkrétne nájdete 7 hrubých pasteliek s nerozbitnou tuhosťou, 12 tenkých ceruziek, ceruzkou, priamym pravítkom, trojuholníkovým pravítkom, gumou, dvojitým ostrím a rozvrhom hodín.
Prípad je určený pre školské pomôcky, ako sú perá, ceruzky, nožnice atď. Zips je zips.
Peňaženka má vrecko na mince, vrecko na bankovky a priehradky na karty. Nájdete tu praktický krúžok s krúžkom a pásik na krk.
Taška sa dá ľahko pripevniť k batohu. Uzáver sa vykonáva pomocou čipky, predné vrecko je pripevnené zipsom. 
Parametre a špecifikácie:
Bag:
Objem: 18 l
Hmotnosť: 1180 g
Vonkajší rozmer: 28 x 39 x 22 cm
Vnútorné rozmery: 27 x 38 x 21 cm
Nastaviť obsah:
Bag
Vybavený trestom
bývanie
peňaženka
Taška na papuče

Kód:  GR427d
Produktové číslo:  4047443171481

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12