Obnoviť stránku

Step by Step Gigantic Wheels

Príslušenstvo k tovaru

Step by Step Gigantic Wheels

Kvalitná súprava v podarenom červeno-sivom dizajne s motívom auta obsahuje všetko, čo bude váš malý študent v škole potrebovať - ??batoh, vybavený peračník, puzdro, peňaženku a vrecko na prezúvky. 
Batoh disponuje bedrovým pásom, ktorý zaručuje pohodlné nosenie a rovnomerné rozvrhnutie záťaže na plochu chrbta. Polstrovanie je z príjemného a priedušného materiálu a nechýba tu ani veľmi ľahký hliníkový profil, ktorý drží jeho stabilný tvar. Pre väčší komfort má nastaviteľné popruhy na ramená a prídavný pásik na uchytenie okolo hrudníka. Batoh disponuje magnetickým uzáverom, ktorý zaručuje jej ľahké otváranie a zatváranie a nájdete na ňom aj reflexné prvky pre maximálnu bezpečnosť dieťaťa. V spodnej časti batohu sa nachádzajú tvarované nožičky, ktoré ho chránia pred vlhkom a špinou. 
Peračník je vybavený značkovými ceruzkami značky Lyra a ďalšími školskými pomôckami. Konkrétne v ňom nájdete 7 silných pasteliek s nelámavými tuha, 12 tenkých pasteliek, ceruzku, pravítko rovné, pravítko trojuholníkové, gumu, dvojité strúhadlo a rozvrh hodín.
Puzdro je určené pre školské pomôcky ako napr. perá, ceruzky, nožnice a pod. Zapínanie je riešené zipsom.
Peňaženka disponuje vreckom na mince, vreckom na bankovky a priehradkami na karty. Nájdete na nej praktický krúžok na kľúče a šnúrku na krk.
Vrecko na prezúvky sa dá ľahko upevniť na batoh. Zatváranie je riešené pomocou šnúrky, predné vrecko sa zapína zipsom. 
Parametre a špecifikácia:
Batoh:
Objem: 18 l
Hmotnosť: 1 180 g
Vonkajší rozmer: 28 × 39 × 22 cm
Vnútorný rozmer: 27 × 38 × 21 cm
Obsah súpravy:
Batoh
Vybavený peračník
Puzdro
Peňaženka
Vrecko na prezúvky

Kód:  GR422
Produktové číslo:  4047443171399

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04