Obnoviť stránku

Step by Step Formula

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Step by Step Formula

Krásny set s motívmi F1 obsahuje všetko, čo bude váš chlapec v škole potrebovať - batoh, vybavený peračník, púzdro, peňaženku a vrecko na prezúvky.Vďaka podarenému dizajnu tieto školské pomôcky potešia každého malého pretekára.
Aktovka má vodeodolný povrch, ergonomicky tvarovaný chrbát, polstrovanie z príjemného a priedušného materiálu a veľmi ľahký hliníkový profil, ktorý drží jej stabilný tvar.Pre väčší komfort má nastaviteľné popruhy na ramená a vystuženú textilnú rukoväť, ktorá je veľmi príjemná a pohodlná do ruky.Aktovka disponuje kovovým zámkom s odrazkou a nájdete na nej aj ďalšie reflexné prvky pre maximálnu bezpečnosť dieťaťa.V spodnej časti aktovky sa nachádzajú tvarované nožičky, ktoré ju chránia pred vlhkom a špinou.
Peračník je vybavený značkovými ceruzkami značky Lyra a ďalšími školskými pomôckami.Konkrétne v ňom nájdete 7 silných pasteliek s nelámavými tuhami, 12 tenkých pasteliek, ceruzku, pravítko rovné, pravítko trojuholníkové, gumu, dvojité strúhadlo a rozvrh hodín.
Púzdro je určené pre školské pomôcky ako napríklad perá, ceruzky, nožnice a pod.Zapínanie je riešené zipsom.
Peňaženka disponuje vreckom na mince, vreckom na bankovky a priehradkami na karty.Nájdete na nej praktický krúžok na kľúče a šnúrku na krk.
Vrecko na prezúvky sa dá ľahko upevniť na batoh.Zatváranie je riešené pomocou šnúrky, predné vrecko sa zapína zipsom.
Parametre a špecifikácie:
Batoh:
Objem: 16 l
Hmotnosť: 1160 g
Vonkajší rozmer: 33 x 23,5 x 36,5 cm
Vnútorný rozmer: 28 x 17 x 35,5 cm
Peračník:
Hmotnosť: 350 g
Vonkajší rozmer: 18,5 x 12,5 x 3 cm
Púzdro:
Hmotnosť: 65 g
Vonkajší rozmer: 21 x 6,5 x 8 cm
Peňaženka:
Hmotnosť: 60 g
Vonkajší rozmer: 13,5 x 10,5 x 1,5 cm
Vrecko na prezúvky:
Hmotnosť: 130 g
Vnútorný rozmer: 31 x 37,5 cm

Kód:  GR427i
Produktové číslo:  4047443168337

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12