Obnoviť stránku

Simba Steffi Učiteľka s Evičkou

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Simba Steffi Učiteľka s Evičkou

Bábika Steffi teraz v úlohe učiteľky, ktorá dokáže naučiť menšiu bábiku Evičku čokoľvek. Vaše deti si pri hraní s týmito bábikami precvičia svoje znalosti z ľubovoľnej oblasti – pokročilé deti sa môžu hrať na pani učiteľku, mladšie deti môžu predstavovať žiakov. Heslo škola hrou platí v prípade pani učiteľky Steffi dvojnásobne. Nejedno dievčatko sa vďaka nej naučilo pomenúvať farby, nejeden chlapec si precvičil poznávanie zvierat na obrázkoch. Navyše tak sympatickú pani učiteľku len tak niekto nemá.

Súčasťou kompletu pani učiteľky a žiačky je aj tabuľa s klipsou, ukazovadlo, stolička pre menšiu bábiku a zošit, na zvýšenie zážitku z hry. Učenie nenásilnou formou je pre deti prirodzené a nebudú si ani uvedomovať, že sa niečo učia. Okrem toho sa možno s pani učiteľkou aj Evičkou hrať ako s akoukoľvek inou bábikou – česať, prezliekať, usadiť za stôl, ukladať do postieľky. Všetko je samozrejme vyrobené z kvalitného plastu, takže odolné a trvanlivé.

Kľúčové vlastnosti bábiky Simba Steffi Učiteľka s Evičkou

  • Pre deti od 3 rokov
  • Výška: učiteľka 29 cm, Evička 12 cm
 
Kód:  HRAa4379
Produktové číslo:  4006592504724
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07