Obnoviť stránku

Star Wars Hasbro

Star Wars Hasbro

Star Wars Hasbro prináša vzdialené galaxie priamo k vám

Hasbro Star Wars prináša širokú škálu hračiek a zberateľských predmetov, ktoré oživujú vzrušujúci svet Star Wars. Fanúšikovia všetkých vekových kategórií môžu prežívať svoje vlastné dobrodružstvá a prehrávať si kľúčové okamihy z filmov s našliapanými doplnkami, od akčných figúrok cez kozmické lode až po svetelné meče. Rôzne predmety Star Wars Hasbro vám dodajú pocit, že ste súčasťou sveta ďalekých galaxií, kde vaša fantázia nepozná medze a všetko je možné. Nech vás sila sprevádza.

Star Wars Hasbro plyšové hračky

Pozrite, nie sú plyšové hračky Star Wars Hasbro priamo na zjedenie?

Hasbro prináša fanúšikom Star Wars nielen akčné figúrky, ale aj rozkošné plyšové hračky, ktoré stelesňujú obľúbené postavy zo sveta Star Wars. Títo plyšiaci, od Yodu po Chewbaccu, sú ideálni pre mladších fanúšikov aj pre tých, ktorí si do svojej kolekcie chcú pridať plyšový variant svojich obľúbených hrdinov. Vynikajú vysokou kvalitou vyhotovenia a sú dokonalými spoločníkmi na maznanie, alebo ako dekorácia do izbičky každého fanúšika Star Wars.

Star Wars figúrky Hasbro sú vhodné pre zberateľov všetkých vekových kategórií

Star Wars figúrky Hasbro poslúžia skvele všetkým vášnivým zberateľom všetkého, čo sa týka sveta Star Wars. Figúrky však nie sú vhodné iba pre zapálených zberateľov. Môžu byť aj skvelými hračkami pre vaše deti. Tieto detailne prepracované figúrky zachytávajú charaktery z rôznych období Star Wars vesmíru, od klasickej trilógie po najnovšie epizódy a seriály. Ponúkajú unikátnu príležitosť pre fanúšikov, aby do svojich zbierok pridali obľúbené postavy.

Star Wars figúrky Hasbro
Star Wars Mandalorian

Čo tak prežiť obľúbený seriál Mandalorian inak vďaka Star Wars Hasbro?

Séria Hasbro Star Wars Mandalorian prináša fanúšikom exkluzívny rad akčných figúrok a predmetov z obľúbeného seriálu The Mandalorian. Tieto detailne prepracované figúrky, vrátane hlavnej postavy Din Djarina a roztomilého Baby Yodu, nazvaného aj Grogu, umožňujú fanúšikom preniesť si kus tejto fascinujúcej časti Star Wars vesmíru priamo do svojich domovov. Ponuka zahŕňa široký výber postáv a doplnkov, ktoré sú skvelými zberateľskými kúskami.

Vďaka predmetom Star Wars Hasbro na párty a oslavy bude každé dieťa nadšené

Predmety Star Wars Hasbro na párty a oslavy dokážu vykúzliť z každého stretnutia nezabudnuteľnú udalosť plnú úžasných vecí z tohto sveta. S množstvom tematických dekorácií, stolných hier a kostýmov od Hasbro sa každá oslava môže premeniť na dobrodružstvo plné Jediov, Sithov a ďalších ikonických postáv Star Wars. Či už ide o narodeninovú párty, tematický večierok, alebo rodinné stretnutie, produkty Hasbro dodajú vašej oslave autentický Star Wars nádych.

Hasbro Star Wars figúrky
Hasbro Star Wars svetelný meč

Do zbrane! Svetelné meče Star Wars Hasbro vás prenesú na bojové pole

Svetelné meče Star Wars Hasbro predstavujú ikonické prvky tejto ságy. Tieto repliky sú navrhnuté s ohľadom na detail a poskytujú fanúšikom možnosť prežiť svoje Jedi alebo Sith dobrodružstvo. Od základných modelov pre mladých padawanov až po sofistikované verzie pre vášnivých zberateľov, Hasbro ponúka širokú škálu svetelných mečov. Nielenže dopĺňajú kostýmy na Cosplay a tematické párty, ale stávajú sa aj cenenými kúskami v zbierke Star Wars.

Spresniť parametre
48 položiek
Star Wars Svetelný Meč (NOSNÁ POLOŽKA) - Meč
Star Wars Svetelný Meč (NOSNÁ POLOŽKA)
12,73 €
Na sklade > 10 ks u dodávateľa
Meč – svetelný

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09