Obnoviť stránku

Star Wars Zberateľská figúrka Rey

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Star Wars Zberateľská figúrka Rey

Rozšírte a vylepšite svoju zbierku predmetov z kultového filmu Star Wars. The Black Series prináša realisticky spracované postavy z ôsmej epizódy, vďaka ktorým si dospelí aj deti môžu prežiť najväčšie bitky o galaxiu. Teraz môže byť hrdinka Rey ich súčasťou. Je vysoká 15 cm a je pripravená bojovať. Na jej oblečení nájdete veľa krásnych detailov ako je nariasenie látky a jej textúry. Tvorcovia nezabudli ani na puzdro na zbraň či drobnosti ako ľahké poranenia. V balení nájdete dve zbrane a svetelný meč.

Kľúčové vlastnosti zberateľskej figúrky Star Wars Rey

  • Rey z kolekcie The Black Series s precíznymi detailmi
  • Zberateľská edícia Rey zo Star Wars
  • Star Wars Rey v Jedi výcviku
  • V balení nájdete dve zbrane a svetelný meč inšpirovaný filmovou postavou Rey
  • Vhodné pre deti od 4 rokov

Kúzlo je v detaile

Star Wars The Black Series kladie naozaj silný dôraz na kvalitu a realistický vzhľad jednotlivých figúrok. Vďaka veľkému citu pre detail, sú zhodné s ich filmovými predlohami z ôsmej epizódy Star Wars: Posledný z Jediov. Okrem toho u každej postavy v balení nájdete aj pre ňu charakteristické doplnky. 

Výška
15 cm

 
Kód:  HRAif0465j
Produktové číslo:  ASRT5010994916589

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13