Obnoviť stránku

Star Wars Hero - Sith speeder

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Star Wars Hero - Sith speeder

Osedlajte svoj Bloodfin Speeder a zažite najväčšie bitky sveta Hviezdnych vojen očami jednej z najvýraznejších záporných postáv, Sith lorda Darth Maula. Vďaka jeho osobnému vozidlu, upravenému speederu FC-20, budete včas u všetkých zásadných súbojov, v ktorých budete bojovať proti nepriateľom Cisára. Po ceste môžete ničiť protivníkov pomocou zabudovaného blasteru. Aby ste boli úspešný aj v osobných dueloch, dostanete do výbavy charakteristický obojstranný svetelný meč. Všetky doplnky sú navyše kombinovateľné s ďalšími figúrkami z tejto série, takže si môžete zahrať akékoľvek scenáre, ktoré vás napadnú.

Kľúčové vlastnosti

  • Pohyblivá figúrka pre všetkých fanúšikov Star Wars
  • Vďaka kvalitnému a detailnému spracovanie je vhodná ako na vystavenie, tak i na hranie
  • Kompatibilná s ďalšími figúrkami tejto série
  • Obsahuje malé časti, je teda určená pre deti od 4 rokov

Hviezdne vojny aj u vás doma

Od svojho uvedenia do kín v roku 1977 získali Hviezdne vojny status kultového sci-fi. Pod ich značkou vytvoril ich autor, režisér George Lucas, fascinujúce prostredie, v ktorého centre je konflikt medzi poriadky Jedi a Sith. Tento príbeh rozvíja okrem populárnych filmov aj veľa knižných adaptácii, počítačových hier a televíznych seriálov.

 

Parametre a špecifikácia

Poznáte z

Poznáte z Star Wars
Kód:  HRAa5834a
Produktové číslo:  ASRT5010994916459

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11