Obnoviť stránku

Star Wars Epizóda 7 - Základný svetelný meč

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Star Wars Epizóda 7 - Základný svetelný meč

Nenechajte si ujsť novú kolekciu Star Wars Bladebuilders. Takéto svetelné meče ste ešte nikdy nevideli. S unikátnym Bladebuilder systémom môžete vytvárať a kombinovať čepele na zostrojenie svetelného meča, aký táto galaxia ešte nikdy neuzrela. Zostavujte a zdokonaľte si svoju zbraň na akúkoľvek misiu naprieč vesmírom. Zapojte svoju fantáziu, pretože máte na výber až zo 100 kombinácií. Jedi Master Lightsaber prichádza s hlavným svetelným mečom, ktorý je vylepšený o svetlá a zvukové efekty. Ovládnite svoju zbraň a predstavte si vzrušujúcu bitku, pri ktorej bojujete proti nepriateľovi s vlastným svetelným mečom. Pripravte sa na nezabudnuteľnú akciu so Star Wars Bladebuilders. Súčasťou balenia sú 3 batérie AAA.

  • Zažite dobrodružstvo ako v Star Wars
  • Simuluje klasické zvuky a svetlá
  • Vysoko prispôsobiteľná súprava s príslušenstvom
  • Prispôsobiteľné s ostatnými BladeBuilders svetelnými mečmi (každý sa predáva samostatne)

Odporúčaný vek:
od 4 rokov

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Parametre a špecifikácia

Poznáte z

Poznáte z Star Wars
Kód:  HRAa5205
Produktové číslo:  5010994896218

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02