Obnoviť stránku

Star Wars Elektronická figúrka – Darth Vader

4,0 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Star Wars Elektronická figúrka – Darth Vader

Nová kolekcia 30 cm vysokých elektronických figúrok s pohyblivými končatinami zobrazuje obľúbených hrdinov z legendárnej ságy Star Wars a nového príbehu Rogue One v novom kabátiku. Dokážu totiž na hru reagovať automatickou aktiváciou svetelných a zvukových efektov. Pomocou fráz dokážu hovoriť a zvládnu aj rozpoznávať a následne reagovať na pohyby ako sú beh, chôdza, rokov a streľba. A to stále nie je všetko. Stačí upraviť priložené príslušenstvo (spolu 4 ks - pištoľ a ďalšie doplnky) a môžete odomykať ďalšie súpravy zvukov, svetiel aj fráz! 

Kľúčové vlastnosti

  • Svetelné a zvukové efekty
  • Komunikuje prostredníctvom fráz
  • Rozpoznáva a reaguje na pohyby
  • 4 ks príslušenstva
  • Prepracovaná do najmenších detailov

Melancholický Kanan Jarrus

Pripomeňte si úžasné galaktické dobrodružstvá a vráťte sa do sveta Hviezdnych vojen. Aké je to byť na Temnej strane Sily? O tom by mohol rozprávať legendárny Temný lord, ktorého figúrka prepracovaná do tých najmenších detailov, sa vám práve dostáva do rúk. Darth Vader, predtým známy ako Anakin Skywalker, prepadol čaru Temnej strany a svojho verného učiteľa Obi-Wana Kenobiho vymenil za Imperátora Palpatina, prestrojeného Sithského lorda. Vhodné pre deti od 4 rokov. 

Parametre a špecifikácia

Výška hračky

Výška hračky 30 cm
Kód:  HRAa8437b
Produktové číslo:  ASRT5010994962241
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16