Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Star Wars

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Star Wars

Školský batoh Star Wars bezpochyby priláka pozornosť všetkých školou povinných svojou prepracovanosťou aj škálou funkčných a praktických prvkov. Motívom tohto typu je Star Wars. To najlepšie pohodlie doprajú popruhy nastaviteľné na požadovanú dĺžku Vďaka štandardnému objemu 22 l zmestíte do školského batoha potrebné zošity a učebnice, s čím korešponduje členenie vnútornej časti batoha. Nechýba mu ani vrecko na fľašu. Páčiť sa vám bude aj to, že batoh do školy Star Wars je ľahký skoro ako pierko, váži prijateľných 0,88 kg. Svojím vzhľadom sa tento školský batoh Karton P+P sa hodí na pre kohokoľvek.

Najdôležitejšie prvky školského batoha Star Wars

  • Ramenné popruhy školského batohu Karton P+P sú nastaviteľné
  • Hmotnosť sa vyšplhala na 0,88 kg
  • Určenie: pre kohokoľvek
  • Téma školskej tašky Karton P+P: Star Wars

Výbava školského batoha Karton P+P

Tento školský batoh disponuje nastaviteľnými ramennými popruhmi. Budete ho tak schopní ideálne upraviť presne na chrbát vášho miláčika. V jeho konštrukcii sa ukrýva tiež vrecko na fľašu. Vaša ratolesť tak bude mať pitie v škole vždy pri sebe. Hrudný pásik sa dá nastaviť presne podľa potrieb dieťaťa.

Parametre a špecifikácia

Využitie

Využitie Školské

Výbava

Vrecká Vrecko na fľašu
Popruhy Nastaviteľné popruhy, Hrudný pás

Rozmery (V × Š × H)

Výška 46 cm
Šírka 32 cm
Dĺžka/hĺbka 15 cm

Čo musíte vedieť

Vhodné od 6 rokov

Poznáte z

Poznáte z Star Wars

Druh

Druh Školské potreby

Aktovky, batohy, tašky

Hmotnosť 0,88 kg
Objem 22 l
Kód:  HRAif12902
Produktové číslo:  8595096757393

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19