Obnoviť stránku

Squishmallows Harry Potter – Chrabromilský lev

5 9 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
13,90 €

Squishmallows Harry Potter – Chrabromilský lev

Dopočuli ste sa už o stále populárnejších Squishmallows? Výstižné meno týchto plyšových hračiek vzniklo od slova marshmallows, sú totiž nadýchané ako obláčik a nádherne hebučké. Nemajú žiadne tvrdé časti, a preto môžu vyhovovať menším deťom ako uspávačiky. Na výber máte z mnohých rôznych dizajnov, tvarov a veľkostí týchto hračiek. Navyše ich zásluhou špeciálnej výplne, ktorá sa nezdeformuje, možno prať v práčke. Ponúkaná plyšová hračka Squishmallows má výšku 20 cm.

Kľúčové prednosti plyšovej hračky Squishmallows Harry Potter – Chrabromilský lev

  • Vďaka hebkému vyhotoveniu si nájde miesto v každej posteli
  • Ideálna pre deti od 3 rokov
  • Zbierka plyšových hračiek Squishmallows zahŕňa viac ako 450 druhov
  • Plyšová hračka Squishmallows dosahuje 20 cm

Pozvite „Squishmelákov“ k sebe domov

Squishmallows predstavujú skvelý darček ako pre deti, tak aj pre niektorých dospelých. Staršie deti ich môžu použiť nielen na zábavu, ale rovnako napríklad na zútulnenie svojej izbičky. Dospelí si ich zase zaobstarávajú pre ich zberateľskú hodnotu. Po celom svete existuje viac ako 450 druhov Squishmallows rôznych tvarov a veľkostí. Každý Squishmelák má svoj jedinečný príbeh uvedený na visačke spoločne s jeho menom. Na základe toho môžete vybrať najvhodnejšieho kamaráta pre svoju rodinu. S týmto autentickým plyšovým kamarátom môžete vytvoriť celú rodinu postavičiek a vlastniť tak svoju jedinečnú zbierku.

Parametre a špecifikácia

Veľkosť

Veľkosť Malý

Výška hračky

Výška hračky 20 cm

Typ

Typ Klasický

Druh plyšiaka

Kategória Zvieratká

Poznáte z

Poznáte z Squishmallows

Čo musíte vedieť

Určenie Pre chlapcov, Pre dievčatá, Pre všetkých
Vhodné od 3 rokov
Kód:  HRAls2188
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  196566175266

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08