Obnoviť stránku

Squishmallows Disney 20 cm Nightmare Before Christmas – Jack

5 2 hodnotení
11,90 €

Squishmallows Disney 20 cm Nightmare Before Christmas – Jack

Počuli ste už o stále obľúbenejších Squishmallows? Trefné meno týchto plyšových hračiek pochádza od slova marshmallows, pretože sú neskutočne mäkké a priam zvádzajú k objatiu. Hodia sa aj pre deti od útleho veku, nenájdete na nich plastové ani žiadne iné tvrdé časti. Táto rozmanitá kolekcia hračiek ponúka širokú škálu dizajnov, tvarov a veľkostí. Navyše sú vyplnené špeciálnou výplňou, ktorá sa nezdeformuje ani v práčke. Ponúkaná plyšová hračka Squishmallows meria 20 cm.

Hlavné prednosti plyšovej hračky Squishmallows Disney 20 cm Nightmare Before Christmas – Jack

  • Nadmieru hebučké vyhotovenie si každý ihneď zamiluje
  • Ideálna pre deti od 3 rokov
  • Patrí do zbierky s viac ako 450 druhmi po celom svete
  • Plyšová hračka Squishmallows má výšku 20 cm

Privítajte „Squishmelákov“ u seba doma

Squishmallows sú obľúbení naprieč generáciami, po celom svete slúžia ako deťom, tak aj dospelým. Väčšie deti ich môžu využiť nielen na hranie, ale rovnako napríklad na dozdobenie svojej izbičky. Medzi dospelými sa zase tešia značnej obľube vďaka ich zberateľskej hodnote. Môžete sa stretnúť s viac než 450 modelmi Squishmallows rôznych dizajnov a tvarov. Pre každého Squishmeláka je charakteristický jeho príbeh a meno na visačke. Podľa toho sa rozhodnete, koho si vyberiete ako nového kamaráta pre seba a svoje deti. Vďaka tejto originálnej plyšovej hračke môžete stvoriť svoju vlastnú rodinu kamarátov a vybudovať tak špeciálnu zbierku.

Parametre a špecifikácia

Veľkosť

Veľkosť Malý

Výška hračky

Výška hračky 20 cm

Typ

Typ Klasický

Poznáte z

Poznáte z Squishmallows

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov
Kód:  HRAkc07170
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  191726418771

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02