Obnoviť stránku

Spy Gear - Vysielačka

Príslušenstvo k tovaru

Spy Gear - Vysielačka

Správny špión musí byť neustále v spojení so svojim tímom. Musí vedieť, čo sa kde deje a byť informovaný, aké akcie sa kde chystajú alebo komu hrozí nebezpečenstvo. Vysielačka, ktorá umožní malému agentovi dorozumievať sa aj na diaľku, je jeho nevyhnutnou výbavou. Čo keď sa chystá nepriateľ k útoku? Je potrebné upozorniť priateľov. Hrozí však prezradenie ... čo keď nepriateľ hovor začuje? Pre tento prípad je vysielačka vybavená vychytávkou. Malí agenti môžu svoje odkazy a upozornenia napísať Morseovou abecedou.

Kľúčové vlastnosti

  • Tlačidlo na prepínanie hovoriť - počúvať
  • Zabudovaný kvalitný mikrofón
  • Odolné plastové spracovanie
  • Elegantný vzhľad
  • Potrebná batéria 2× 9 V nie je súčasťou balenia

Odporúčaný vek:
Od 6 rokov


Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Kód:  HRAa5951
Produktové číslo:  6021657
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18