Obnoviť stránku

Šplhacie lano CUBS s uzlami na detské ihrisko

4,0 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Šplhacie lano CUBS s uzlami na detské ihrisko

Ste šťastným rodičom svojho potomka, ale s jeho množstvom energie si dáte len ťažko rady? Unavte ho a zároveň mu pomôžte rozvíjať silu, obratnosť a odvahu. Šplhacie lano je vhodné na cvičenie pre deti od 3 do 12 rokov. Pohyb v priebehu dorastania je dôležitý pre rozvoj nielen telesných, ale aj morálnych vlastností dieťaťa. Kúpte toto lano svojim deťom a uvidíte, ako si ho obľúbia. Na uľahčenie šplhania a lepšieho uchytenia dieťaťa je lano vybavené tromi uzlami. Výrobok je schopný odolávať UV žiareniu a meniacim sa poveternostným podmienkam.

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


Tovar je vyrobený v Európskej únii pre značku CUBS. Všetky výrobky CUBS boli testované a schválené v súlade s najnovšími európskymi normami a požiadavkami.

Špecifické vlastnosti:

Materiál: Prírodné lano
Nosnosť: 70 kg
Dĺžka lana: 210 cm
Vhodné pre deti od 3 do 12 rokov
Počet uzlov: 3

Kód:  HRAa3459
Produktové číslo:  310003001

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09