Obnoviť stránku

Spiderman Pavučinomet

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Spiderman Pavučinomet

Skvelý Spidermanov pavučinomet vám behom okamihu prepožičia hrdinovu superschopnosť! Pištoľ s rukavicou sa jednoducho pripevní, nabije sa priloženou nádobou s náplňou Spidey Shot a boj so zločinom môže začať. S touto hračkou si určite užijú veľa skvelej zábavy nielen obdivovatelia pavúčieho muža, ale aj všetci ostatní.

Kľúčové vlastnosti

  • Rukavica s pištoľou v jedinečnom Spidermanovom štýle
  • Univerzálna veľkosť rukavice
  • Náplň s pavučinou súčasťou balenia
  • Strieľa nielen pavučinu Spidey Shot, ale aj vodu

Do boja s pavučinami

Nabiť a vystreliť! Pištoľ je zostrojená špeciálne na náplň Spidey Shot, ktorá simuluje Spidermanovu pavučinu, avšak je možné ju použiť aj na vodu. Nekončiacu zábavu si tak môže užiť úplne každý. Jedinečný dizajn inšpirovaný komiksovým a filmovým hrdinom prinesie množstvo zábavy všetkým priaznivcom. Univerzálna rukavica padne väčšine ľudí, zbraň sa navyše upevňuje pomocou popruhu, aby bola dobre zaistená a nespadla pri hraní.

Odporúčaný vek:
5+ rokov

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 5 rokov

Druh

Druh Kostým
Kód:  HRAif0461
Produktové číslo:  5010993334728
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12