Obnoviť stránku

Spiderman Legends Spiderman

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Spiderman Legends Spiderman

Ak ste fanúšikom filmov od Marvela a vášnivý zberateľ figúrok superhrdinov, alebo len chcete zaobstarať svojim deťom novú hračku, potom vám nesmie chýbať táto unikátna figúrka Spider-Man Legends. Táto postavička od jedného z najväčších výrobcov hračiek Hasbro je vhodná ako darček pre každého fanúšika alebo na doplnenie vašej zbierky. Figúrka Spider-Mana nesie autentický vzhľad z filmu Spider-Man: Ďaleko od domova a vďaka pohyblivým kĺbom ju pri hraní ocenia aj deti. Navyše je dodávaná tiež s vymeniteľnými doplnkami v podobe dlaní v rôznych pozíciách. Spider-Man Legends iste poteší každého chlapca od 4 rokov, ale aj dievčatá, ktoré majú rady svet Marvela. 


Kľúčové vlastnosti figúrky Spider-Man Legends

  • Zberateľská figúrka od spoločnosti Hasbro známeho superhrdinu Spider-Mana od Marvela
  • Postavička je zberateľskou figúrkou a zaujímavou hračkou zároveň
  • Hračka Spider-Man Legends je vhodná pre deti od 4 rokov
  • Postavičku môžete vďaka pohyblivým kĺbom nastaviť do rôznych postojov
  • Vzhľad hračky je inšpirovaný filmom Spider-Man: Ďaleko od domova
  • Dodávaná je tiež s vymeniteľným príslušenstvom v podobe dlaní v rôznych pozíciách
  • Figúrka Spider-Man Legends je vhodná ako hračka, do zbierky alebo ako darček

Legendárny Spider-Man je vhodný do zbierky aj na hranie

Každého fanúšika Avengers a komiksov aj filmov od Marvela určite poteší táto nová figúrka postavičky dobre známeho superhrdinu Spider-Mana. Hračka Spider-Man Legends je navrhnutá nepochybne podľa vzhľadu hlavného hrdinu vo filme Spider-Man: Ďaleko od domova a oslní vás svojou prepracovanosťou danou pôvodom od jedného z najväčších výrobcov hračiek – Hasbro. 

Figúrku Spider-Mana nastavíte do akejkoľvek pózy

Jedinečného hrdinu Spider-Mana dnes pozná už každé dieťa a dospelý. Vďaka kĺbovému vypracovaniu zvládne hračka aj rôzne postoje a tak ešte zvyšuje zážitok z hrania na ďalšiu úroveň. Navyše nájdete priložené vymeniteľné dlane figúrky, s ktorými sa vám rozšíria možnosti nastavenia postavičky do rôznych pozícií. Zaobstaraním figúrky Spider-Man Legends potešíte nielen deti, ktoré sa s ňou môžu hrať, ale aj každého zberateľa či fanúšika Marvel sveta. 




Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 4 rokov

Výška hračky

Výška hračky 15 cm

Poznáte z

Poznáte z Spiderman

Druh

Druh Figúrky
Kód:  HRAif11579l
Produktové číslo:  5010993611386

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08