Obnoviť stránku

Spiderman

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Spiderman

Školský set s motívom obľúbeného Spidermana určite spríjemní výučbu aj domácu prípravu každému žiakovi 1. stupňa základnej školy. Chlapci sa môžu kamarátom pochváliť nielen štýlovým ruksakom, ale aj zladeným peračníkom, doskami pre zošity a vreckom na cvičky, prezuvky alebo cvičebný úbor. Anatomický ruksak je odľahčený a vďaka špeciálne navrhnutým popruhom rovnomerne zaťaží plecia dieťaťa, čím predíde zdravotným problémom. S praktickým HeFT boxom formátu A4 zostanú všetky zošity aj učebnice v poriadku až do konca školského roka. Sťahovacie vrecko na cvičky sa dá pohodlne nosiť aj cez rameno či pripevniť k aktovke.

Prečo zaobstarať celý set 4 v 1?

  • Ušetríte čas so zháňaním jednotlivých potrieb
  • Všetka dôležitá školská výbava je spolu zladená
  • Cenovo výhodnejšie než samostatné nákupy
  • Dieťa potešíte viac vecami s obľúbeným motívom

Pohodlný školský ruksak

Najhodnotnejší zo setu je práve veľmi ľahký anatomický ruksak s rozmermi 33 × 42 × 21 cm, ktorý sa vďaka 3D hliníkovej konštrukcii správne usadí dieťaťu na chrbte. Všetky potrebné pomôcky sa rozdelia do 2 priestranných komôr uzavretých pevnými zipsami a na drobnosti využijete ďalšie 2 menšie predné vrecká. Ruksak je vystužený príjemným priedušným materiálom a jeho široké nastaviteľné popruhy dokonale priľnú k ramenám. Občas sa do školy či domov musí ísť aj v tme a v týchto prípadoch iste oceníte bezpečnostné reflexné plochy. Hodia sa aj bočné vrecká určené pre fľaše a pogumovaný úchyt na rýchle prenášanie v ruke.

Navyše získate ...

Okrem batohu sa nepochybne bude hodiť aj jednoposchodový peračník vybavený pastelkami, fixkami, 2 pravítkami, orezávačom a gumou. Ďalšou praktickou pomôckou je box pre zošity A4, ktorý ľahko uzavrite gumičkou a zošity aj učebnice zostanú v bezpečí pred poškodením či vysypaním. 

 

Parametre a špecifikácia

Poznáte z

Poznáte z Spiderman

Druh

Druh Školské potreby
Kód:  HRAa8425
Produktové číslo:  8595096798877
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18