Obnoviť stránku

Sphero Spider-Man App-Enabled Superhero

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sphero Spider-Man App-Enabled Superhero

Zaobstarajte vašim deťom neohrozeného pavúčieho muža z "marvelovskej rodiny" superhrdinov a určite sa im rozžiaria oči presne ako jemu. Robotický Spider-Man má kompletne animované oči založené na malých LCD monitoroch, ktoré vedia prehrať širokú škálu animácií. Figúrka je vybavená kvalitnými reproduktormi a je schopná interaktívnej komunikácie s dieťaťom v rámci svojho softvérového nastavenia. Malý superhrdina je naviac vybavený technológiou Bluetooth i WiFi a výkonným dobíjacím akumulátorom pre maximálne pohodlnú a dlhú hru.

Kľúčové vlastnosti robota Sphere Spider-Man

  • Výrazné, kompletne animované oči
  • Bezdrôtové spojenie
  • Dve hodiny zábavy na jedno nabitie
  • Kvalitne reprodukovaný zvuk
  • Interaktívna úroveň komunikácie
  • Spojenie so smartfónom skrze aplikáciu
  • Jemný silikónový povrch

Superhrdina komunikuje so smartfónom

Robotické hračky Sphere sa vyznačujú vysokou mierou interakcie a model Spider-Mana nie je výnimkou. Pomocou aplikácie pre Android aj iOS mu môže dieťa udávať rôzne povely a viesť dlhú komunikáciu. Figúrka dokáže rozprávať príbehy alebo aj vtipy. Je schopná reagovať na prechádzajúcich ľudí, respektíve na pohyb alebo aj fungovať ako budík. Všetky jeho prejavy sú interpretované pomocou kvalitných reproduktorov a animovaných LCD očí.

Vždy pripravený a s aktuálnymi novinkami

Postavička Sphere Spider-Man je opatrená príjemnou povrchovou vrstvou silikónu a nie je nebezpečná ani pre malé deti. V balení nájdete tiež podstavec s microUSB káblom pre dobíjanie postavičky. K neustále aktuálnemu softvéru a najnovším vychytávkam, ktorých je robotický Spider-Man schopný, využite jeho WiFi modul, pomocou ktorého môžete nastaviť automatické sťahovanie aktualizácií nainštalovaného softvéru.

Parametre a špecifikácia

Poznáte z

Poznáte z Spiderman
Kód:  DDV2011a
Produktové číslo:  SP001ROW

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18