Obnoviť stránku

Sphero Mini Soccer

4,6 31 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
67,90 €

Sphero Mini Soccer

Inteligentná zábava pre malých futbalistov

Sphero Mini Soccer je malá robotická futbalová lopta, ktorú môžete ľahko ovládať niekoľkými spôsobmi cez mobilnú aplikáciu Sphere Play v smartfóne či tablete. Sada obsahuje 8 kužeľov, pomocou ktorých si precvičíte manévrovacie schopnosti. Robota môžete tiež použiť ako ovládač pre rôzne hry alebo naprogramovať jeho pohyb pomocou interaktívnej aplikácie Sphero Edu.


Kľúčové vlastnosti robotickej loptičky Sphero Mini Soccer

  • Inteligentná robotická loptička Sphero Mini Soccer
  • 8 mini kužeľov (4 zelené + 4 oranžové)
  • Farebné osvetlenie LED
  • Vstavaný gyroskop a akcelerometer
  • Bezdrôtové bluetoothové rozhranie
  • Mobilná aplikácia Sphere Play (Android, iOS)
  • Aplikácia Sphere Edu (Android, iOS, Kindle, Mac, Windows, Chrome)
  • Dobíjanie batérie pomocou micro USB kábla
  • Odporúčaný vek od 8 rokov

Mobilná aplikácia Sphero Play

Aplikácia Sphero Play ponúka 4 módy pre začiatočníkov aj pokročilých hráčov, ktoré sa postarajú o poriadnu porciu inteligentnej zábavy.

Kick Drive – v tomto móde rozpohybujete robota rýchlym pohybom prsta. Taktiež môžete kliknutím chytiť loptu a zakriviť pohyb, aby ste pridali rotáciu.

Block Drive – režim pre začiatočníkov, ktorý umožňuje zvoliť jednoduché príkazy pre navigáciu robota okolo prekážok či zmenu jeho LEDkového osvetlenia.

Viac režimov jazdy – v tomto móde preskúmate ďalšie funkcie robota vrátane niekoľkých režimov jazdy s možnosťou ovládania náklonom či vystrelenia prakom.

Mini hry – Mini Soccer môžete použiť ako ovládač na uhýbanie a ničenie asteroidov, pretekanie v rotujúcom tuneli, rozbíjanie mnohouholníkových tehál atď.


Aplikácia Sphero Edu

Prepojením robota s aplikáciou Sphero Edu získate nástroj umožňujúci osvojiť si základy programovania v jazyku Java Script zábavnou formou. Rozpohybujte robota jednoduchými príkazmi - choď, otoč sa, zrýchli, spomaľ pod. alebo zadávajte zložitejšie príkazy. Tento unikátny edukačný systém podporuje detskú tvorivosť prostredníctvom objavovania a hier. 


Parametre a špecifikácia

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie

Čo musíte vedieť

Vhodné od 8 rokov

Programovanie pre deti

Ovládanie Mobilom, Tabletom
Podporované OS Android, iOS
Výška hračky 4,2 cm
Špeciálne funkcie Mobilná aplikácia
Kód:  Sph01
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  M001SRW

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12