Obnoviť stránku

Sphero Mini Clear Activity Kit

4,6 31 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
99,90 €

Sphero Mini Clear Activity Kit

Inteligentná zábava pre malých vedátorov

Edukatívna sada Sphere Mini Clear Activity Kit obsahuje všetko potrebné na zostavenie skvelej a inteligentnej zábavy. V balení okrem robotickej loptičky Sphero Mini nájdete karty aktivít, konštrukčné prvky, kolíky a kužele. Postupujte podľa 15 kariet aktivít a vytvárajte bludisko, navrhujte prekážkové dráhy alebo budujte veže pre následný prejazd loptičky, ktorej pohyb ovládate pomocou mobilnej aplikácie.


Kľúčové vlastnosti sady Sphero Mini Clear Activity Kit

  • Inteligentná robotická loptička Sphere Mini
  • 28-dielna stavebnica
  • 15 kariet aktivít
  • 6 kolíkov a 3 kužele
  • Farebné osvetlenie LED
  • Vstavaný gyroskop a akcelerometer
  • Bezdrôtové bluetoothové rozhranie
  • Mobilná aplikácia Sphero Play (Android, iOS)
  • Aplikácia Sphere Edu (Android, iOS, Kindle, Mac, Windows, Chrome)
  • Dobíjanie batérie pomocou micro USB kábla
  • Odporúčaný vek od 8 rokov

Nauč sa základy programovania zábavnou formou

Populárna robotická loptička s novou 28-dielnou konštrukčnou sadou obsahuje všetko, čo malí vynálezcovia potrebujú, aby rozšírili svoje technické znalosti a prežili pritom veľa zábavy. Sledovaním kariet aktivít s 15 výzvami a hrami sa krok za krokom naučia základy programovania zábavnou formou, ktorá navyše podporí ich predstavivosť a kreativitu.


Mobilná aplikácia Sphero Play

Aplikácia Sphero Play ponúka 3 módy pre začiatočníkov aj pokročilých hráčov, ktoré sa postarajú o poriadnu porciu inteligentnej zábavy.

Block Drive – režim pre začiatočníkov, ktorý umožňuje zvoliť jednoduché príkazy pre navigáciu robota okolo prekážok či zmenu jeho LEDkového osvetlenia.

Viac režimov jazdy – v tomto móde preskúmate ďalšie funkcie robota vrátane niekoľkých režimov jazdy s možnosťou ovládania náklonom či vystrelenia prakom.

Mini hry – Sphero Mini môžete použiť ako ovládač na uhýbanie a ničenie asteroidov, pretekanie v rotujúcom tuneli, rozbíjanie mnohouholníkových tehál atď.


Aplikácia Sphero Edu

Prepojením robota s aplikáciou Sphero Edu získate nástroj umožňujúci osvojiť si základy programovania v jazyku Java Script zábavnou formou. Rozpohybujte robota jednoduchými príkazmi - choď, otoč sa, zrýchli, spomaľ a pod. alebo zadávajte zložitejšie príkazy. Tento unikátny edukačný systém podporuje detskú tvorivosť prostredníctvom objavovania a hier. 


Parametre a špecifikácia

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie

Čo musíte vedieť

Vhodné od 8 rokov

Programovanie pre deti

Ovládanie Mobilom, Tabletom
Podporované OS Android, iOS
Výška hračky 4,2 cm
Špeciálne funkcie Mobilná aplikácia
Kód:  Sph02
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  M001RW2

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19