Obnoviť stránku

Sphero BOLT

4,8 8 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -2 %
224,90 € 228,90 €

Sphero BOLT

Roboti značky Sphero majú medzi sebou nováčika, a to nie len takého, ledajakého. Robot Sphero BOLT je interaktívny robot v tvare atraktívnej „magickej gule“, ktorú ovládate pomocou smartphonu či tabletu s operačným systémom Android či iOS. Novinkou je displej 8 × 8 Matrix, kde sledujete informácie v reálnom čase či môžete zobrazovať napr. šípky, obrázky a pod. Guľa je mimoriadne odolná proti fyzickému opotrebovaniu, prachu, nečistotám a je aj vodotesná. Vhodná je do exteriéru aj interiéru a zvládne najrôznejšie druhy povrchov. S infračerveným senzorom zvládnete ovládať viac robotov naraz. S jednoduchšou orientáciou a ovládaním pomôže zabudovaný kompas a svetelný senzor rozozná rôzne svetelné podmienky. Napájanie má na starosti výkonná batéria, ktorá oproti predchádzajúcim modelom, zvládne na jedno nabitie zabezpečiť viac ako 2 hodiny činnosti. Vyniká kompaktnými rozmermi, vďaka ktorým sa prakticky zmestí do každej tašky či do vrecka bundy, a vy ho tak budete môcť nosiť všade so sebou.

Kľúčové vlastnosti robota Sphero BOLT

  • Interaktívny robot ovládaný diaľkovo bluetoothom
  • Dosah ovládača až 30 m
  • Programovateľný displej LED 8 × 8 Matrix 
  • Výdrž batérie viac ako 2 hodiny
  • Maximálna rýchlosť robota Sphero BOLT je 2 m/s
  • Gyroskop a svetelný senzor
  • Infračervený senzor umožní ovládanie viacerých robotov
  • Robot Sphero BOLT je vhodný do exteriéru, interiéru a na rôzne povrchy
  • Kompatibilný s telefónmi so systémami iOS a Android
  • Vodotesné telo odolné voči fyzickému poškodeniu

Aplikácia Sphero Edu a Sphero Play

S ovládacím zariadením sa robot Sphero BOLT spojí pomocou technológie bluetooth a aplikácie Sphero Edu. Vďaka ich spoľahlivosti je pripojenie vždy citlivé a plynulé, a to až do vzdialenosti 30 metrov. Aplikácia vás naučí základy programovania. S vaším robotom sa môžete zahrať aj rôzne hry s aplikáciou Sphero Play, kde sa aj naučíte ovládanie základných funkcií pohybu.

Fanúšikovská skupina

Okolo platformy Sphero existuje silná fanúšikovská skupina, ktorá je pre každého otvorená. Nováčikom poskytne orientáciu počas prvých krokov a tí skúsenejší si zase nechajú poradiť s nejakým zložitejším technickým problémom. Zapojte sa aj vy do rastúcej skupiny tvorcov, študentov, učiteľov a rodičov, ktorí sa učia na rovnakej sociálnej platforme.

Obsah balenia:
Sphero BOLT
Indukčný nabíjací stojan s káblom
Papierový uhlomer
Návod


Parametre a špecifikácia

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie

Čo musíte vedieť

Vhodné od 6 rokov

Programovanie pre deti

Ovládanie Mobilom, Tabletom
Podporované OS Android, iOS
Výška hračky 7,3 cm
Typ programovania Kresliace, Blokové, Pokročilé
Špeciálne funkcie Mobilná aplikácia, Svetelné efekty
Kód:  DDV2001o6
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  K002ROW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08