Obnoviť stránku

Sphero SPRK Edition

4,8 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sphero SPRK Edition

Sphero SPRK Edition je atraktívna "magická guľa", ktorú intuitívne ovládate nakláňaním, dotýkaním a vlnením pomocou smartfónu či tabletu s operačným systémom Android, iOS alebo Windows. Sphere Sprk Edition vám ukáže novú dimenziu zábavy, v ktorej sa ponoríte do sveta neuveriteľne zábavných hier. Sphero SPRK Edition vyniká kompaktnými rozmermi, vďaka ktorým sa pohodlne zmestí do každej tašky či do vrecka na bundy a vy ho tak budete môcť nosiť všade so sebou.

Kľúčové vlastnosti

  • Interaktívny dron z produkcie inovatívnej spoločnosti Sphere
  • Priehľadný polykarbonátový obal s regulovateľným osvetlením
  • Ovládanie pomocou aplikácie na všetky hlavné platformy
  • Dostatok zábavných výziev a hier
  • Pripojenie pomocou bluetooth s dosahom až 30 metrov v otvorenom prostredí
  • Možnosť jednoduchého programovania funkcií
  • Batéria vydrží až 60 minút

Ľahké a zábavné ovládanie

S ovládacím zariadením sa Sphero SPRK Edition spojí pomocou technológie bluetooth, vďaka ktorej spoľahlivosti je potom pripojenie vždy citlivé a plynulé, a to dokonca až na vzdialenosť 30 metrov. Guľa je mimoriadne odolná a nijako zvlášť sa nemusíte báť o jej fyzické zničenie. Sphero SPRK Edition má vo svojej výbave mnohofarebnú LED technológiu, ktorá umožňuje meniť jeho farbu presne podľa vašej nálady. O napájanie sa stará Li-Pol batéria, ktorá poskytuje na jedno nabitie viac ako hodinu prevádzky.

Kód:  DDV2001j
Produktové číslo:  S003SAP

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09