Obnoviť stránku

Sphero SPRK+

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sphero SPRK+

Atraktívny droid v prevedení polykarbonátovej gule
 

Sphere Sprk+ je interaktívny droid v tvare atraktívnej „magickej gule“, ktorú ovládate nakláňaním, dotýkaním a vlnením pomocou smartphonu či tabletu s operačným systémom Android, iOS alebo Windows. Vyniká kompaktnými rozmermi, vďaka ktorým sa pohodlne zmestí do každej tašky či do vrecka bundy, a vy ho tak budete môcť nosiť všade so sebou.

S ovládacím zariadením sa Sphere Sprk+ spojí pomocou technológie Bluetooth a aplikácie Sprk Lightning Lab, vďaka ktorých spoľahlivosti je potom pripojenie vždy citlivé a plynulé, a to až na vzdialenosť 30 metrov. Guľa je mimoriadne odolná proti fyzickému opotrebovaniu a je i vodotesná. Vo výbave má tiež mnohofarebnú LED technológiu, ktorá umožňuje meniť farbu droida presne podľa vašej nálady. Napájanie má na starosti výkonná Li-Pol batéria, ktorá na jedno nabitie zvládne obstarať viac ako hodinu prevádzky.

Okolo platformy Sphere Sprk existuje silná fanúšikovská komunita, ktorá je otvorená pre každého. Nováčikom poskytne orientáciu počas prvých krôčikov a tí skúsenejší si zase nechajú poradiť s nejakým zložitejším technickým zádrheľom. Zapojte sa aj vy do rastúcej komunity tvorcov, študentov, učiteľov a rodičov, ktorí sa všetci učia na rovnakej sociálnej platforme.


Vodotesný droid SPRK+
 

 

Parametre a špecifikácia

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie
Typ batérií SR-41
Počet batérií 1 ks

Čo musíte vedieť

Vhodné od 10 rokov

Programovanie pre deti

Ovládanie Mobilom, Tabletom
Podporované OS Android, iOS
Výška hračky 7,4 cm
Typ programovania Kresliace, Blokové, Pokročilé
Špeciálne funkcie Mobilná aplikácia, Svetelné efekty
Kód:  DDV2001m
Produktové číslo:  K001ROW

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02