Obnoviť stránku

Sphere Ollie

4,5 13 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sphere Ollie

Drone Orbotix Ollie

Revolučná hračka Drone Ollie

Drone Ollie je revolučnou hračkou, s ktorou zažijete veľa zábavy a adrenalínových zážitkov. Je určená pre celú rodinu a využije ju naozaj úplne každý všetkých vekových kategórií. Môžete s ňou točiť na mieste, driftovat alebo prekonávať prekážky, ktoré si sami postavíte.

Drone Orbotix Ollie

Navrhnutý na rýchlu jazdu

Ollie je navrhnutý na rýchlu jazdu a dokáže ísť rýchlosťou až 22 kilometrov za hodinu. K dispozícii máte veľa prednastavených trikov priamo od výrobcu. Od ostatných zariadení sa líši v tom, že vám umožňuje naprogramovanie trikov podľa svojej ľubovôle a potom ich zdieľať s ostatnými. V tme vás potom uchváti farebným LED podsvietením.

Drone Orbotix Ollie

Odolný do každého terénu

Keďže je Ollie vyrobený z veľmi odolného polykarbonátu, tak ho možno používať ako v interiéri, tak aj vonku v poriadnom teréne. Veľkou prednosťou je možnosť výmeny niektorých komponentov, ako sú pneumatiky a pokrievky podľa rôznych druhov terénov. Pokrievky a pneumatiky sú priložené v základnom balení a mnoho ďalších súčastí môžete ľubovoľne dokupovať.

Drone Orbotix Ollie

Dlhá výdrž batérie

Vďaka integrovanému akumulátoru si užijete až 60 minút ničím nerušeného hrania na jedno nabitie. Po vybití ho pohodlne nabijete cez dodávaný USB kábel. Drone Orbotix Ollie sa nezastaví pred žiadnou prekážkou.

Drone Orbotix Ollie

Prepracované ovládanie

Ovládanie je zabezpečené cez váš šikovný telefón alebo tablet. Podporované sú všetky prístroje s operačnými systémami Android a iOS. Komunikácia medzi zariadeniami je realizovaná cez rozhranie Bluetooth 4.0 s dosahom až 30 metrov. Pri hraní je teda možné využiť skutočne veľký priestor, aby to malo vplyv na kvalitu pripojenia. K dispozícii sú voľne prístupné aplikácie na iTunes App Store a Google Play.

Parametre a špecifikácia

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie

Programovanie pre deti

Ovládanie Mobilom, Tabletom
Podporované OS Android, iOS
Výška hračky 8,13 cm
Typ programovania Kresliace, Blokové, Pokročilé
Špeciálne funkcie Mobilná aplikácia, Svetelné efekty
Kód:  DDV2001d
Produktové číslo:  1B01ROW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13