Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Sony Aibo

Zobraziť alternatívy
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sony Aibo

Už je to osemnásť rokov, čo spoločnosť Sony predstavila prvého robotického psa Aibo. Máme radosť, že práve teraz prišiel ten správny čas pre úplne novú generáciu, ktorá podľa prvého videa búra všetky mysliteľné hranice. Sony Aibo sa navyše začne v Japonsku predávať nečakane skoro, už 11. januára 2018.

Kľúčové vlastnosti robota Sony Aibo

  • Dokonale vierohodný pohyb v 22 osiach
  • OLED displeje namiesto očí
  • Pomocou senzorov sa Aibo postupne zdokonaľuje v predvádzaní trikov
  • Možnosť dokupovania ďalších trikov a ďalšieho príslušenstva
  • Výdrž batérie približne 2 hodiny

Robotický domáci maznáčik Aibo

Spoločnosť Sony sa rozhodne nebojí uvádzať na trh pomerne nevšedné produkty. Jedným z nich je aj robotický domáci maznáčik Aibo. V japončine ide o „parťáka“, takže je jasné, že z nového prírastku do rodiny budú mať najväčšiu radosť vaše deti. Svojím spôsobom ide o vrcholný prejav robotiky, ktorú možno v súčasnosti používať v domácom prostredí.

Nová úroveň emócií

Psík má široký pohybový rozsah a dokonca dokáže prejavovať svoje emócie hneď niekoľkými spôsobmi. Či už dôverne známymi pohybmi chvostíkom, nakláňaním hlavy alebo sklopením uší. Čerešničkou na torte je pohľad do očí, ktoré tvoria dva OLED displeje. Opäť z nich možno vyčítať radosť, ale aj smútok. Zaujímavosťou je, že robotický pes Aibo je pripojený do cloudového úložiska, kde zdieľa svoje zručnosti s ostatnými psíkmi. Ide o pokročilé využitie strojového učenia.

Parametre a špecifikácia

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie

Čo musíte vedieť

Vhodné od 8 rokov

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie
Kód:  SOAi01
Produktové číslo:  ERS-1000
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14