Obnoviť stránku

Trigano slide 370 cm - zelená

3,4 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Trigano slide 370 cm - zelená

Úžasná veľká detská šmykľavka s kovovou konštrukciou na záhradu a s dĺžkou sklznej plochy 380 cm. Vďaka protišmykovej úprave schodíkov je veľmi bezpečná. Kvalitné vyhotovenie. Detská šmykľavka sa vyznačuje úctyhodnou dlhou sklznou plochou, ktorú tvorí vysoko odolná vstrekovaná plastová šmykľavka. Mierne zvlnená sklzná plocha je 380 cm dlhá. Kovový rám šmýkačky tvorí aj bezpečnostné zábradlie, ktorého sa deti môžu držať pri výstupe po schodíkoch aj hore na nástupnej plošine šmykľavky. Plastové schodíky majú protišmykovú bezpečnostnú úpravu. Veselé jasné farby šmykľavky i schodíkov vyžarujú detskú hravosť.
Každé malé dieťa, či už sa jedná o chlapca či dievčatko, si chce hrať a vyvádzať. So šmykľavkou sa vám podarí toto želanie zaručene splniť. Detská šmykľavka je perfektná pre chlapcov aj dievčatká, zabaví ich na dlhú chvíľu a veľmi ich pobaví. Kĺzanie ich nikdy neomrzí. Doprajte vášmu dieťaťu krásny zážitok z hrania, kúpte mu kvalitnú šmykľavku!
Parametre a špecifikácia
Rozmery:
výška 217 cm
dĺžka 389 cm
dĺžka sklznej plochy 380 cm
šírka 150 cm
šírka sklznej plochy 42 cm
výška schodíkov 169 cm
priemer rúrok 30 mm 
Odporúčaný vek: od 3 rokov
Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Parametre a špecifikácia

Základný

Dĺžka 370 cm
Nosnosť 50 kg
Vlastnosti So schodíkmi
Kód:  HRA1301d
Produktové číslo:  3222873210004

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19