Obnoviť stránku

Trigano šmykľavka 250 cm – zelená

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Trigano šmykľavka 250 cm – zelená

Šmykľavky Trigano sú vyrobené vstrekovacou metódou, z čoho vyplýva ich vysoká pevnosť a odolnosť. Šírka klzáku je 42 cm. Dvojité prehnutie klzáka znamená „dvojitú vlnu“ pri kĺzaní. Šmykľavka ponúka veselé jasné farby klzáka i schodíkov, KOVOVÝ rám v pieskovej farbe z trubiek s priemerom 30 mm a pevné schodíky s protišmykovou úpravou. Ide o veľkú detskú šmykľavku na záhradu s kovovou konštrukciou a s dĺžkou klznej plochy 263 cm. Vďaka protišmykovej úprave schodíkov je veľmi bezpečná. Kvalitné vyhotovenie.
Každé malé dieťa, či už ide o chlapca alebo dievčatko, sa chce hrať a vyvádzať. So šmykľavkou sa vám podarí toto želanie určite vyplniť. Detská šmykľavka je perfektná pre chlapcov aj dievčatká, zabaví ich na dlhú chvíľu a veľmi ich pobaví. Šmýkanie ich nikdy neomrzí. Doprajte vášmu dieťaťu krásny zážitok z hrania, kúpte mu kvalitnú šmykľavku!
Parametre a špecifikácia
Rozmery výrobku:
Hmotnosť (kg): 10
Výška (cm): 168
Šírka (cm): 120
Hĺbka (cm): 272
Odporúčaný vek: od 3 rokov

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Základný

Dĺžka 263 cm
Nosnosť 50 kg
Vlastnosti So schodíkmi
Kód:  HRA1301c
Produktové číslo:  3222873115002

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01