Obnoviť stránku

Šmykľavka s vežou a preliezačkou

4,7 6 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
93,90 €

Šmykľavka s vežou a preliezačkou

Šmýkačka vo veselom farebnom prevedení ponúkne vašim deťom nekonečné množstvo zábavy. Nie je to totiž len obyčajná šmykľavka, deťom poslúži aj ako preliezačka s rebrinami a lezeckými otvormi. V priestore pod plošinou šmýkačky deti objavia aj skrýšu alebo domček. Je vhodná pre deti od 3 rokov a je možné ju umiestniť na záhradu aj do izby, takže si ju deti môžu užívať celoročne. Veľmi kvalitné plastové prevedenie šmýkačky Vám zaručí jej úplnú bezpečnosť, odolnosť proti poškodeniu i poveternostným vplyvom. Túto šmykľavku s vežičkou a preliezačkou si deti jednoducho zamilujú a poriadne sa na nej vybláznia.
Parametre a špecifikácia:
Materiál:
Plast
Sklzná dĺžka:
120 cm
Nosnosť:
50 kg
Rozmery:
168 × 90 × 100 cm
Vhodné pre:
Deti od 3 rokov
Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Parametre a špecifikácia

Základný

Typ Do bazéna
Dĺžka 120 cm
Nosnosť 50 kg
Farba Červená, Modrá, Zelená
Materiál Plast
Vlastnosti So schodíkmi
Kód:  HRA1302i
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  7290100903773

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08