Obnoviť stránku

Smradľavé pokusy

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Smradľavé pokusy

Máte doma malých vynálezcov, ktorí radi skúšajú niečo nové? Experimentálna súprava – smradľavé pokusy je určená pre deti, ktoré rady vyrábajú, tvoria a dajú priechod svojej fantázii a kreatívnym nápadom. Sada urobí z dieťaťa malého vedca, ktorý s pomocou experimentálnej sady a svojej fantázie môže vytvoriť veľa úžasných zapáchajúcich výtvorov. Sada je plná príšerne smradľavých kôstok, ako sú smradľavá bomba, kapsule, vrecká alebo sprej, ktoré zaručene vystrašia a pobavia kamarátov. Sada ponúka fľaštičky so smradľavou tekutinou, smradľavé vreckové bomby a potreby na bláznivé experimenty ako sú štipec na nos, skúmavky, pilulky a pipeta. Smradľavé pokusy sú určené pre deti od 8 rokov.

Kľúčové vlastnosti experimentálnej sady – smradľavé pokusy

  • Sada určená pre dievčatá a chlapcov, ktorí radi vyrábajú a tvoria
  • Rozvíja fantáziu a kreatívne nápady
  • Sada umožňuje ytvoriť veľa príšerne zapáchajúcich výtvorov
  • Experimentálna súprava obsahuje fľaštičky so smradľavou tekutinou, smradľavé vreckové bomby, štipec na nos, skúmavky, pilulky a pipetu
  • Experimentálna súprava – smradľavé pokusy je určená deťom od 8 rokov

Rozmery balenia:
28 × 35,5 × 6 cm


Parametre a špecifikácia

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie

Čo musíte vedieť

Vhodné od 8 rokov

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie
Kód:  HRAif14828
Produktové číslo:  5015934405895

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07