Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Smart – Lovci duchov

4,7 6 hodnotení
Super cena
20,90 €

Smart – Lovci duchov

Lovci duchov je ďalší zábavný hlavolam zo série Smart Games. Pri riešení tohto hlavolamu si mozog potrápia ako deti, tak aj dospelí. Cieľom hry je odhaliť duchov ukrytých v strašidelnom dome. Ako? Musíte si na nich posvietiť. Na to, aby sa vám to podarilo, je potrebné šikovne umiestniť všetky priehľadné dieliky so svetlami na herný plán podľa zadania. Celkom sa môžete tešiť na 60 rébusov, pri ktorých zdolávaní si otestujete priestorovú predstavivosť a logické myslenie.

Kľúčové vlastnosti

  • Viacúrovňová logická hra pre jedného hráča
  • Obsahuje 60 rébusov
  • Kompaktné vyhotovenie
  • Pre deti aj dospelých

Precvičte si mozog so Smart Games

Séria Smart Games prináša jedinečnú kombináciu hry pre jedného hráča a hlavolamu. Hry sa vyznačujú jednoduchými pravidlami, ale zároveň zaujímavými hernými mechanizmami. Smart Games rozvíjajú logické myslenie a priestorovú predstavivosť, prehlbujú schopnosť koncentrácie a plánovanie. Všetky hry z tejto série sú v krásnom grafickom spracovaní a kvalitnom vyhotovení. So Smart Games máte hodiny dlhej a kvalitnej zábavy zaručené.


Parametre a špecifikácia

Typ produktu

Typ produktu Hlavolam

Čo musíte vedieť

Vhodné od 6 rokov

Materiál

Materiál Plast

Náročnosť

Náročnosť Ľahká
Kód:  HRAif0030
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595558302475

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08