Obnoviť stránku

Smart – Červená čiapočka

4,7 6 hodnotení
33,90 €

Smart – Červená čiapočka

Červená čiapočka je ďalší zábavný hlavolam zo série Smart Games, tentoraz určený pre tých najmenších mysliteľov od štyroch do siedmich rokov. Hra vašu ratolesť vnesie do obľúbeného rozprávkového príbehu o Červenej čiapočke, kde bude úlohou dieťaťa vytvoriť čiapočke bezpečnú cestu k babičkinej chalúpke. V ťažšom variante hry potom na Karkulku bude číhať zákerný vlk, ktorého je potrebné oklamať ďalšou cestičkou. Hra obsahuje 48 zadaní (24 bez vlka a 24 s vlkom), a tiež obrázkovú knižku s nečakaným zvratom tradičného príbehu.

Kľúčové vlastnosti

  • Viacúrovňová logická hra pre jedného hráča
  • 48 zadaní
  • Rozvíja logické myslenie a priestorovú predstavivosť
  • Vhodné pre predškolákov
  • Súčasťou balenia je obrázková knižka

Precvičte si mozog so Smart Games

Séria Smart Games prináša jedinečnú kombináciu hry pre jedného hráča a hlavolamu. Hry sa vyznačujú jednoduchými pravidlami, ale zároveň zaujímavými hernými mechanizmami. Smart Games rozvíja logické myslenie a priestorovú predstavivosť, prehlbuje schopnosť koncentrácie a plánovanie. Všetky hry z tejto série sú v krásnom grafickom spracovaní a kvalitnom vyhotovení. So Smart Games máte hodiny dlhej a kvalitnej zábavy zaručené.

 

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 4 rokov

Náročnosť

Náročnosť Ľahká
Náročnosť Ľahká
Kód:  HRAif0028
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595558302451

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03