Obnoviť stránku

Smart – 3 Nákladiaky

5 4 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Smart – 3 Nákladiaky

Zábavná logická hra 3 nákladiaky je určená pre deti predškolského a školského veku. Táto hra pre jedného hráča obsahuje celkovo 48 úloh rôznych náročností. Úlohou dieťaťa je naskladať náklad do vozidla tak, ako je popísané v zadaní a odviesť náklad v poriadku do cieľa.
Séria Smart Games prináša jedinečnú kombináciu hry pre jedného hráča a hlavolamu. Hry sa vyznačujú jednoduchými pravidlami, ale zároveň zaujímavými hernými mechanizmami. Smart Games rozvíjajú logické myslenie a priestorovú predstavivosť, prehlbujú schopnosť koncentrácie a plánovanie. Všetky hry z tejto série sú krásne graficky spracované a veľmi kvalitné. So Smart Games máte hodiny dlhej a kvalitnej zábavy zaručené.
Parametre a špecifikácia:
Počet hráčov:
1
Odporúčaný vek:
3+

Kód:  ZA044u
Produktové číslo:  8595558301324

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11