Obnoviť stránku

Small Foot Motorická kocka lúka

5 7 hodnotení
21,90 €

Small Foot Motorická kocka lúka

Multifunkčná motorická kocka lúka sa zmestí aj do tej najmenšej izbičky, a pritom ponúkne vášmu dieťaťu veľa podnetov na hranie a skúmanie. Herný set Small Foot Motorická kocka lúka má označenie CE a je vyrobený podľa európskej normy pre bezpečnosť hračiek EN 71. Ekologicky zameraní rodičia sa iste potešia, že kocka je vyrobená z dreva, ktoré pochádza z lesníckych spoločností zapojených do zalesňovania. Pestré farbičky deti hneď zaujmú a sú odolné voči slinám. Herný set Small Foot Motorická kocka lúka tak zvládne aj „slintacie“ obdobie, keď malé deti, napr. pri raste zúbkov, produkujú viac slín a chcú hneď všetko preskúmať svojimi ústami.

Kľúčové vlastnosti herného setu Small Foot – Motorická kocka lúka

  • Rozvíja jemnú motoriku a logické uvažovanie
  • Vyrobené podľa európskej normy pre bezpečnosť hračiek EN 71
  • Herný set Small Foot Motorická kocka lúka je vyrobený z kvalitného dreva
  • Farby odolné proti slinám
  • Pestré farby, ktoré deti zaujmú
  • Odnímateľný labyrint
  • Multifunkčná kocka obsahuje napr. hodiny či vkladaciu hru
  • Vhodné pre deti od dvoch rokov

Small Foot – Multifunkčná motorická kocka 

Herný set Small Foot – Motorická kocka lúka obsahuje labyrint, ktorý sa dá zložiť. Na labyrinte si deti precvičia jemnú motoriku a logické uvažovanie. Vďaka hodinám sa naučia rozpoznávať čas. Farebné ozubené kolieska sa k radosti vašich detí všetky roztočia. Rozhodne nesmie chýbať vkladačka, ktorá preverí manuálnu zručnosť malých i väčších detí. A kto bude rýchlejší? Lienka či včielka? Herný set Small Foot – Motorická kocka lúka zabaví vaše ratolesti naozaj na dlho.

Rozmery:
15 × 15 × 29 cm 

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 2 rokov

Materiál

Materiál Drevo
Kód:  HRAif12303
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4020972100740

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04