Obnoviť stránku

Šliapací traktor Rolly Kid s vlečkou - zelený

4,6 5 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Šliapací traktor Rolly Kid s vlečkou - zelený

Šliapací traktor Rolly Toys v zelenom prevedení, ktorého súčasťou je aj vlečka. Traktor je vyrobený z veľmi kvalitného plastu. Je vybavený krytým dopínatelným reťazovým pohonom a jeho reťaz kovový. Kolesá traktora majú snímateľný gumový pás, ktorý sa dá po opotrebovaní ľahko vymeniť.
Tento traktor je určený pre deti od 2,5 do 4 rokov. Je ľahko ovládateľný a veľmi stabilný. O jeho kvalite svedčí aj to, že výrobca na traktor poskytuje záruku 3 roky.
Parametre a špecifikácie:
Rozmery:
142 x 47 x 52 cm
Vhodné pre:
Deti od 2,5 do 4 rokov
Farebné prevedenie:
Zelená
Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 2,5 rokov

Hmotnosť

Hmotnosť 7,8 kg

Nosnosť

Nosnosť 50 kg

Vlastnosti a vybavenie

Typ Šliapacia
Dizajn Traktora
Kód:  HRA820a
Produktové číslo:  4006485012442
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08