Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Šliapacia štvorkolka červená

Príslušenstvo k tovaru

Šliapacia štvorkolka červená

Šliapacia štvorkolka červená je skvelá hračka pre Vašu ratolesť. Ktoré dieťa by netúžilo samo ovládať auto! Toto je prvá príležitosť, ktorá Vaše dieťa naučí ovládať pedále, aby neskôr mohlo bez problémov presadnúť na bicykel. Šliapacia štvorkolka perfektne drží stabilitu a je vyrobená z vysoko odolného kvalitného plastu, preto je táto hračka pre Vaše dieťa dokonale bezpečná. Hračka sa dá použiť aj doma v izbičke, ale najlepšie ho Vaše dieťa ocení vonku, kde bude mať možnosť ukázať svoje vodičské umenie.
Máte problém, že s Vami Vaše dievčatko alebo chlapec nechce chodiť na prechádzky? To už je minulosť! Teraz budú sami prosiť, aby ste na prechádzku vyrazili. Táto hračka v inej podobe je s nami všetkými už od pradávna, teraz má však novú modernú podobu spĺňajúcu všetky detské očakávania. Veselá červená farba je veľmi pekná a navyše ochráni Vaše dieťa pred tým, aby ho niekto na jeho stroji prehliadol.
Rozmer:
84x50x56cm
Odporúčaný vek:
od 3 rokov
Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Je vyhlásenie o zhode CE.

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov
Kód:  HRA713a3
Produktové číslo:  3016200006008

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03