Obnoviť stránku

Školské dosky na zošity

Dosky na zošity sú nevyhnutnou pomôckou všetkých detí, ktoré práve nastúpili do školy. Držia zošity pokope a zabraňujú ich poničeniu. Dieťa si ich tak jednoducho uloží do aktovky a o viac sa starať nemusí. Zvoliť môžete podľa veľkosti, ale aj podľa obľúbenej potlače. Ako vybrať tie správne dosky do školy? Čítajte ďalej.

Pokračovať
Spresniť parametre
103 položiek

Školské dosky na zošity

Školské dosky na zošity sú praktickou pomôckou pre študentov. Sú vyrobené z odolných materiálov, ktoré chránia zošity pred opotrebením a znečistením. Okrem toho, školské dosky na zošity môžu slúžiť aj ako podklad na vykonávanie úloh či kreatívnych projektov. S rôznymi dizajnmi a veľkosťami sú školské dosky praktickým doplnkom pre študentov na všetkých úrovniach vzdelávania.

Školské dosky pre dievčatá

Školské dosky pre dievčatá spájajú funkčnosť a samozrejme dizajn. S pestrofarebnými a kreatívnymi vzormi či obľúbenými postavičkami z rozprávok, budú tieto dosky štýlovým doplnkom do školy pre malé slečny. Zároveň ochraňujú zošity pred opotrebením a pomáhajú udržiavať poriadok v školských potrebách. Sú praktické, zábavné a motivujú dievčatá k vzdelávaniu a organizovanosti.

Školské dosky pre chlapcov

Školské dosky pre chlapcov sú ako štýlovým, tak aj praktickým doplnkom do školy. S rôznymi dizajnmi a obľúbenými motívmi ako sú superhrdinovia či športové témy, motivujú chlapcov k vzdelávaniu a organizovanosti. Tieto dosky do školy chránia zošity pred poškriabaním a umožňujú písanie aj na nepoddajných povrchoch. Sú ideálne pre študentov, ktorí chcú mať svoje školské potreby dobre a štýlovo usporiadané.

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07