Obnoviť stránku

Školička 2

4,3 3 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
13,90 €

Školička 2

Spoločenská hra Školička 2 je určená pre predškolákov od 4 rokov. Elektrická kombinačná hra obsahuje 16 listov s množstvom obrázkov, každý list je zameraný na určitú oblasť detského sveta, ako sú napríklad zvieratká, autíčka alebo obľúbené postavy z rozprávok.Zmyslom hry je nájsť medzi obrázkami súvislosti. Ak deti na otázku odpovedia správne, rozsvieti sa zelené svetielko na elektronickom skúšacom obvode.
Didaktická hra napomáha rozvíjať postreh, pamäť a logické myslenie. Dieťa získava nové vedomosti a prehlbuje si svoje znalosti. Pri hre sa musí sústrediť, všímať si logickévzťahy medzi predmetmi a porovnávať ich podľa určitých spoločných znakov a vlastností. Musí zvládnuť priradiť k sebe správne predmety. Listy neobsahujú žiadne slová alebo vety, preto deti nemusia vedieť čítať. Zaobstarajte im túto obľúbenú vzdelávacie hračku, s ktorou si užijú veľa zábavy a pritom si budú rozvíjať svoje logické myslenie.

Rozmery:
22,5 × 16,5 × 3,5 cm

Napájanie:
2× AA batérie (nie sú súčasťou balenia)

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Parametre a špecifikácia

Typ produktu

Typ produktu Stolný

Základné

Hrateľnosť Základná hra
Minimálny počet hráčov 2
Maximálny počet hráčov 8
Dĺžka hry 15 min

Žánre a herné mechaniky

Žáner Vedomostné a náučné

Čo musíte vedieť

Vhodné od 4 rokov

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Áno
Typ batérií AA
Počet batérií 2 ks
Kód:  HRAa5495
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594011650184

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07