Obnoviť stránku

Skákacia lopta - fialová

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Skákacia lopta - fialová

Skákacia lopta je určená pre všetky deti od troch rokov, s ktorým si užijú veľa radosti. Lopta s veselou tvárou ihneď zabaví vášho malého nezbedníka na niekoľko desiatok minút, počas ktorých si užijete veľa zábavy. Priemer lopty je 45 cm a disponuje praktickým držadlom, ktoré zaisťuje maximálnu stabilitu pri hraní. Vyrobená je z odolného PVC materiálu s maximálnou nosnosťou 50 kg. Lopta tiež prispieva k zdravému pohybu detí. Okrem zábavy tiež slúži na spevnenie pohybového aparátu, deti na ňom môžu cvičiť, preťahovať svaly alebo len tak sedieť.
Parametre a špecifikácia:
Priemer lopty:
45 cm
Nosnosť:
50 kg
Odporúčaný vek:
3+
Farba:
Fialová
Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Priemer 45 cm
Nosnosť 50 kg
Kód:  HRAa5106
Produktové číslo:  8594166099883

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07