Obnoviť stránku

Simba baby Piánko veselá farma

4,4 15 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Simba baby Piánko veselá farma

Simba baby Piánko veselá farma je didaktická hračka vhodná na rozvinutie hudobného nadania našich najmenších. Toto veselé piano ponúka veľa možností, ako dieťa zaujať. Od obyčajného prehrávania a vyťukávania jednoduchých melódií, až po možnosť prehrania demo pesničiek. Klavír obsahuje súbor najrôznejších rytmov, melódií a zvukov, do ktorých môže malý muzikant – skladateľ pridávať svoju tvorbu. Spoločníkmi na ceste ku sláve mu budú štyri veselé zvieratká. Táto pekne farebná a užitočná hračka je vhodná pre deti od 36 mesiacov.
Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Kód:  HRA718
Produktové číslo:  4012799
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12